Teoria conspiratiei

Eu nu sunt atat de prost incat sa dau crezare lucrurilor care se spun pe marginea „produsului cancerigen initium”. Crede cineva in aberatia asta? Circula de cateva zile pe internet.

Experimentul „Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea „Codexului”, alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). „Codex Alimentarius” este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de”Codex Alimentarius”. Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca „beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta.” Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.

Mai multe lucruri despre aceasta teorie pe care o cred nu numai falsa, ci si putin deplasata, puteti gasi aici.

5 thoughts on “Teoria conspiratiei

  1. DAR…ca suntem singuri in univers..crezi?
    crezi ca romania e o tara cinstita?
    grow the f.ck up!!(nu am facut referire in mod deosebit la tine,deci no offense)

  2. Vino cu argumente valide. Monsanto intra pe piata in Bacau. Monsanto e una din cele mai mari companii de produse chimice pentru agricultura. La inceputul articolului ai zis ca nu esti asa prost. Curat murdar! Dar acum si demonstreaza

  3. Produse de genul acesta se folosesc de zeci de ani in agricultura si nu a mai sarit nimeni de fund in sus ca vine Apocalipsa! E o consecinta a industrializarii agriculturii! Asta nu inseamna ca sunt foarte sanatoase, dar ce mai este 100% natural pe piata alimentelor de azi???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *