Televiziunile din Bacau si 15 septembrie 2008

In orasul Bacau activeaza trei televiziuni locale:

  • TV Bacau (ex Alfa TV)
  • 1 TV Bacau
  • Euro TV

Incepand din 15 septembrie, TV Bacau transmite 24 din 24 de ore, deci nu mai este retransmis pe Prima TV ci are propriul sau canal. Programul complet il puteti vedea aici – click!

1 TV Bacau este o televiziune relativ noua fata de Euro TV si TV Bacau, transmitand pe canal propriu din noiembrie 2007. Tot de pe 15 septembrie, 1 TV si-a schimbat grila de programe si iau asta ca pe un raspuns la mutarea celor de la TV Bacau.

Despre Euro TV eu nu stiu prea multe. Studiourile erau parca la Casa Modei in incinta sediului celor de la UPC. Euro TV va transmite incepand de maine sedintele Consiliului Judetean Bacau in direct!

Data de 15 septembrie a insemnat schimbari masive printre televiziunile din Bacau: TV Bacau emite 24 din 24 de ore, 1 TV Bacau si-a schimbat grila iar Euro TV va transmite sedintele CJ Bacau. Ca bonus, imi aduc aminte de faptul ca TV Bacau a fost in 2006 cea mai profitabila televiziune locala din tara, conform Adevarul. ContraSENS ne-a lamurit atunci ca nu a fost tocmai asa.

8 thoughts on “Televiziunile din Bacau si 15 septembrie 2008

  1. se pare ca iar te inseli si te duci pe un drum gresit.prietene sunt cateva treburi la care nu te pricepi si chiar nu stii pe ce lume traiesti.sfatul meu e sa scrii unde si cum te pricepi mult mai bine. alfa tv – profitabila?(FALS)(stii ce inseamna acest cuvant?).euro tv emite din casa modei?(FALS)1TV raspuns la tv bacau?(FALS).pana pe 15 septembrie cine avea cele mai multe ore de emisie?pana pe 15 cine emitea cu un videotext? nu tin cu nimeni dar inainte sa scrii ceva si sa postezi trebuie sa te informezi.dar o spun a nu stiu cata oara – o pun pe seama varstei.

  2. are dreptate cel care a puncat cu 1, 2, 3 /fals. asa stau lucrurile. a scrie ce gandesti e chestie de eseu a scrie informat e chestie de verificare a surselor. de exemplu ewu am auzit ca LPS e un liceu de mediocri. o fi adevarat, scriu ce gandesc sau deduc sau sunt neinformat?

  3. sa stii ca eu nu sterg comentariile d epe acest blog, nici atunci cand sunt injurat, respect opinia comentatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *