Serios, chiar sunt singurul candidat care crede că Romeo Stavarache nu trebuie reales?

Luni, la finalul dezbaterii electorale organizate de cotidianul Deșteptarea, tuturor candidaților la Primăria Bacău ni s-a propus un test de sinceritate și, spun jurnaliștii, de asumare a responsabilității, constând în două întrebări foarte simple… cel puțin pentru mine.

Prima întrebare: Dacă nu ați fi unul dintre candidați, pe cine ați vota ca primar al municipiului Bacău dintre cei opt contracandidați actuali? Răspunsul meu: Emil Melinte

A doua întrebare: Nominalizați cel mai nepotrivit contracandidat pentru funcția de primar al municipiului Bacău. Răspunsul meu: Romeo Stavarache.

Răspunsurile celorlalți contracandidați prezenți la dezbatere:

 • Cosmin Necula (PSD): Emil Melinte da, Dragoș Luchian nu;
 • Emil Melinte: Cosmin Necula da, Cristinel Manolache nu;
 • Cristinel Manolache (PSRO): Emil Melinte da, Dragoș Luchian nu;
 • Dragoș Luchian: pentru mine da, Cosmin Necula nu;
 • Constantin Scripăț: Dragoș Ștefan da, iar la cea de-a doua întrebare nu a avut curajul să își asume un răspuns;
 • Dragoș Ștefan: Cosmin Necula da, iar la cea de-a doua întrebare nu a avut curajul să își asume un răspuns.

raspunsuri candidat dezbatere electorala bacau

În concluzie, sunt singurul candidat din cursa pentru Primăria Bacău care consideră că primarul condamnat și suspendat Romeo Stavarache este cea mai nepotrivită persoană din competiție pentru a conduce Bacăul în următorii 4 ani.

În altă ordine de idei, alianța (ca să nu zic înțelegerea) dintre Cosmin Necula (PSD) și „independentul” Melinte e destul de evidentă. Că Dragoș Ștefan trage la Necula, asta nu mă surprinde deloc: ALDE și PSD au deja o „mare” alianță națională politică care va continua mai ales după alegeri locale.

Cât despre votul negativ al lui Manolache, l-a pus pe Luchian acolo tocmai pentru a nu scoate la iveală înțelegerea pe care „Legionarul” o are cu PNL. Manolache știe că nu are șanse la primărie, așa că acum vânează unul dintre scaunele de viceprimar în cazul în care Dragoș Luchian ajunge edil. În plus, PSRO (al cincilea partid al traseistului Manolache) a semnat un acord cu PNL privind alegerile locale. Dragoș Ștefan și Constantin Scripăț nu au avut curajul de a-și asuma un răspuns la cea de-a doua întrebare.

cosmin necula luchian stavarache lupu

foto: Ziarul de Gardă

2 thoughts on “Serios, chiar sunt singurul candidat care crede că Romeo Stavarache nu trebuie reales?

 1. Adică Dragoș Ștefan care e cumatra cu Manolache a zis Necula??? Ce tare, ăștia fac pe necuniscutii.

 2. Salut! Sper sa nu ma injuri, insa iti urmaresc blogul de foarte mult timp. Ai intentii bune, ai fi un primar senzational, sunt 100% sigur de asta. Din pacate, esti victima acestei mizerii numite „Alegeri intr-un singur tur”. In mod normal, ai fi avut votul meu. Avand in vedere ca din ce se vede din sondaje si din ce respira orasul, batalia se da intre candidatii PNL si PSD, ma vad nevoit sa votez impotriva PSD.
  Stiu explicatia..’asa gandesc toti, etc.’.
  Iti doresc sincer ca in urmatorii 4 ani sa fii foarte activ si vizibil in oras, sa-ti construiesti o super-notorietate si la alegerile urmatoare sa fii in primii doi.
  Iti urez mult succes si nu capitula, no matter what!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *