Steagul Rosu, primul tabloid din Bacau

Comunicatul de presa:

Astăzi s-a lansat oficial primul tabloid din Bacău. Deocamdată în variantă on-line, noua publicație își propune să tragă cu ochiul sub fusta vieții publice din Bacău. Steagul Rosu vrea să arate o altă față a lucrurilor care se întâmplă în oraș și îsî propune să ofere cititorilor partea nevăzută a evenimentelor care au loc sub nasul lor. Publicația intenționează de asemenea să exploateze o nișă neatinsă până acum pe piața mass-media din Bacău.

„Am ales – Steagul Roșu – deoarece numele este deja un brand și are o oarecare rezonanță pentru băcăuani. Ne dorim să facem un tabloid original, dar nu inventăm noi roata”, a declarat Gabi Mihai, redactorul-șef al Steagului Roșu.

Steagul Roșu va avea în vizor atât starurile băcăuane care și-au făcut un nume la București, cât și cele locale, consacrate sau în devenire.

3 thoughts on “Steagul Rosu, primul tabloid din Bacau

  1. Basescu vrea sa intrerupa emisia televiziunilor, la Bacau se lanseaza cotidianul Steagul rosu! E clar: ni se pregateste ceva!

  2. Hai ca e tare, da' tare de tot :)) In timp ce toata lumea critica cele mai mari tabloide si calitatea jurnalismului in general in Rromania, astia se gasesc sa "ofere cititorilor partea nevăzută a evenimentelor care au loc sub nasul lor". Bine, bai baieti, tineti-o tot asa, va urez succesuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *