Si topul se fura !

Este vorba de Topul 20 Radio Deea. Nu am spus ca numai eu ascult Radio Deea si il pot face, dar problema este ca il vad copiat litera cu litera la altii pe site!

Cu o simpla cautare pe google putem descoperi trantorii, ca asa le zic celor care fura munca altora. Nu mi se pare normal ca eu sa ma chinui timp de 2 ore cautand remix-uri si melodii pe toate site-urile posibile si apoi sa il vad bine mersi pe un alt site, mai ales identic. Nici nu mai pot uita la o pagina ca aceasta ca imi vine sa sparg ecranul!

Ca sa ii fac si de cacao pe cei care fac asemenea marlanii, va voi da adresele lor si faceti ce credeti voi de cuvinta! Deja unii au luat atitudine fara sa le spun eu, ceea ce m-a suprins placut!
Cei care mai pun topul:

 • Dumis, care mai are si gura mare;
 • FullDownload.3x forum : pentru asta, jos palaria! Pare ca l-a facut el sau daca s-a inspirat a facut-o cu cap! Apreciez ca a pus si link de download. Eu nu pot sa o fac, deoarece este ilegal si nu vreau sa fac vizite pe la politie!
 • DjMixes.myforum.ro : Si asta la fel ca Dumis, dar cred ca dupa ce l-am descoperit se linisteste!
 • Numele topului : Asta tinde clar spre rating! Apreciez aici ca pune si link spre melodie!

Oameni buni, eu nu am nimic cu voi! Topul 20 Radio Deea nu imi apatine si nici nu pun sechestru pe el. Vreau sa va fac sa munciti voi pentru ca eu mor de ciuda cand vad ca unul a dat copy paste si nu a muncit mai deloc si isi castiga el rating!

Puteti pune topul, va inteleg , dar macar puneti o sursa acolo jos la incheierea articolului de gen:
Sursa : http://kristofer93.blogspot.com/search/label/Top%2020%20Radio%20Deea (Sursa : kristofer93), si am rezolvat problema!

LE: Luati exemplu de la asta(Minimal Dream)!

6 thoughts on “Si topul se fura !

 1. Cred ca n-ai inteles. Dar de fapt nu ma obosesc sa-ti explic , am gura mare pentru ca nu l-am copiat de la tine. Dar nu-i problema , sambata viitoare il postez primul si apoi eu o sa zic ca l-ai copiat ;). Ma plictisesti cu aberatii d-astea de 14 ani sau cat ai tu…

 2. Fa-ma sa inteleg! De la cine l-ai luat? Am mai vazut si altii care l-au laut de la mine.Posibil sa il fi luat de la ei!

  Bine ca esti tu mare si destept!

 3. Topul este postat pe iPlay in fiecare saptamana, nu te mai agita degeaba. Oricine poate da copy/paste de pe iPlay, e doar o chestie de keywords-urile pe care vrei sa te bazezi in search-urile google.

 4. dap…..interesat!!!
  sincer sa fiu in locul tau nu l-as pune o sapt sau doua si sa vedem pe alte blogurii apare.
  dar pune-l ca ii interesat 😉
  ciaules

 5. Nu apare nici pe celelalte! Ca dovada, intre 18 si 30 iunie am fost plecat din tara si nu am avut cum sa il fac. Rezultatul? Nu a aparut…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *