Ședința Consiliului Local Bacău din 15 septembrie 2023 (rezumatul proiectelor)

Astăzi, de la ora 11:30, la Centrul de Afaceri și Expoziții este programată o ședință extraordinară a Consiliului Local pentru aprobarea documentației proiectului Athletic Park realizat împreună cu Consiliul Județean și pentru alte două proiecte cu caracter urgent.

1. aprobarea documentației tehnico-economice (faza SF) pentru realizarea Athletic Park pe amplasamentul fostului șantier al Sălii Polivalente. Investiția se ridică la 67,1 milioane lei și va fi realizată în proporție de 95% de Consiliul Județean, restul finanțării de 5% fiind asigurată de municipalitate.

2. trecerea unui teren și a unei clădiri de 85 mp din domeniul public al mun. Bacău în domeniul public al jud. Bacău în vederea reabilitării Palatului Administrativ;

3. alocarea a 13.800 de lei pentru organizarea în comun cu Direcția de Asistență Socială (DAS) a evenimentului cultural-artistic „Fall for ‘Art” al Consiliului Local al Tinerilor în perioada 22-23 septembrie 2023 pe Insula de Agrement.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre o găsiți aici, în Monitorul Oficial Local.

Vă reamintesc că întâlnirile Consiliului Local sunt publice și au loc la Centrul de Afaceri și Expoziții. Mai precis, în a doua clădire de la dreapta la stânga, la etajul 1. Prin urmare, absolut toate ședințele sunt publice și deschise cetățenilor, deci vă aștept la Centrul de Afaceri și Expoziții. De altfel, acestea sunt transmise live pe pagina de Facebook a municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *