Se mai face piata pietonala in fata Casei de Cultura?

Alaltaieri am primit un mail:

Vezi ca s-ar putea sa nu se mai faca piata pietonala deoarece locul unde trebuia ea facuta are sub el rezervoarele de apa ale bacaului. Deci muncitorii se fac ca lucreaza … Vedem ce va fi .. Sper ca postezi stirea, e sigura … (sursa e un consilier judetean)

Nu stiu cat de adevarta e stirea, dar am decis sa o public ca un fel de zvon. Intr-un fel, treaba cu „Deci muncitorii se fac ca lucreaza” este cam adevarata. Ieri am trecut pe-acolo pe la 16:45, muncitorii stateau, vorbeau, radeau…Am trecut iarasi la ora 17:30 – muncitorii au plecat.

Eu nu stiu daca in ritmul asta Stavarache se va putea lauda cu aceasta piata in alegeri.

Jos sunt cateva fotografii cu stadiul actual al constructiei.16 thoughts on “Se mai face piata pietonala in fata Casei de Cultura?

 1. Constructia continua si se va finaliza la data stabilita. Muncitorii au pauza la 16:30 si la 17:15 pleaca.

  Primarul Bacaului,
  Romeo Stavarache

 2. Blog-ul tau este foarte interesant si de aceea il vizitez foarte des. Aduci un beneficiu orasului, informand oamenii despre evenimentele curente. Tine-o tot asa!

  Primarul Bacaului,
  Romeo Stavarache

 3. bai copilu tu ai ceva cu actuala conducere a primariei
  e logic ce sa ceri unui copil
  mai bine ai lasa politica pt cei mai mari

  a da vezi ca acus se pleak in plina campanie electorala sa nu ratezi sansa de a face inca un reportaj de cacat ok

  si cei cu informatia asta ???
  „(sursa e un consilier judetean)” sigur sar da in vant acu sa zica dar nu tei gandit ca poate ii doar un zvon asa de abureala pt publicitate negativa????
  gandeste din mai multe puncte de vedere si nu numai din unu si prost

  a si postul ala cu timisoreana iar e de cacat
  DC E DE CACAT???
  pt ca asa se mai scot banii prin publicitate nuto convine publicitate fata pt timisoreana de primarie???
  pacat exact cum sunt si altii ccare cred ca vibe fm e de cacat
  dar u tot faci publicitate tosi mai gandeste macar o data inainte sa scrii ok asa ca memo sa nu te faci de cacat pt a nus cata oara

 4. yeah right. trimite un consilier judetean: „posteaza stirea, e sigura” =)) tu mai ai putin si chiar crezi ce spui

 5. Domn’ primar dar faceti’va blog,ve-ti fi primul,si v-ar aduce un capipal de imagine foarte mare in randul internautilor bacauani.Asta daca cel care a postat e chiar primarul

 6. Interesant blog. Acum nu stiu daca Romeo Stavarache citeste bloguri, insa putem stii sigur ca de pe acest blog putem afla noutati.

 7. Vorbesti prostii… Bacau nu are rezervoare de apa… si nici intr-un caz nu in cerndru orasului… alea daca is acolo is de pe vremea lu nea nicu si atuncia sistematizarea era facuta cu cap ca se doareau cat mai multe blocuri. si btw.. bacau isi aduce apa de la Valea Uzului. Acolo a fost o fantana… si probabil ca trece o magistrala de apa pe acolo.. dar acea se poate rezolva nu este o problema imensa asta.. eu cred ca „sursa” ta te-a pacalit;)

 8. Zvon??? Esti exact ca o precupeata din piata! Atat! Ce rezervoare de apa are Bacaul? Si domnule Retardofer, consiliul judetean nu are treaba cu Bacaul. Cu municipiul Bacau are treaba consiliul local. OK? Eu sincer te sfatuiesc sa mai cresti, sa mai inveti si apoi sa mai murdaresti netul cu dejectiile tale. OK? Sincer, nu am nimic cu tine, dar esti prea slab si prea prost ca sa te las sa aberezi linistit. Si inca ceva: in loc sa faci tu „sondaje de opinie” despre primaria Bacau, mai bine numara si vezi cate comentarii care te aproba sunt si cate care te desfinteaza. OK?

 9. in calitate de viitor arhitect, exclud toate gainariile de pe acest post (asa zis primar sau stiri „neinteresante” bla bla bla) eu am o parere cam proasta k veni vorba de locul acesta. Am trecut acum cateva zile prin Bacau si am ramas stupefiat de ce TAMPENIE se va face acolo. Domnilor de la primarie, angajati draq ARHITECTI nu INGINERI AGRONOMI pentru aprobarea proiectelor locale !! In principiu ce va fi acolo e pe departe fata de cerintele arhitecturale ale unui oras european. O asa zisa amenajare urbana cere mai mult fata de tampenia aia. In fine…macar de nu se apucau de stricat.

 10. Faza asta cu piaţeta e o gulgută electorală! O mulţime de străzi sunt desfundate, planul urbanistic e de rahat, terenurile se vând de la unu la altul, consilierii locali iau şpagă grasă pentru autorizaţii de construcţii. Interese peste interese. Iar Romică, copilu din flori al lui Hrebe habar n-are de ce e aia filozofie citadină. Funcţile oraşului sunt date peste cap. Unde ne distrăm noi oare? La Insulă era o tablă cu un anunţ mortal: faceţi bube dacă faceţi baie. Naşpa fratele meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *