Rusine celor care ne fac tara de ras!

Titlul si articolul este poate prea autoritar, dar am toate motivele sa cred ca am dreptate! Institutul Cultural Roman a organizat in Germania la Bochum o expozitie prin care normal ar trebui sa prezinte cultura romaneasca.

„Desteptii” prosti au adunat cateva opere ale unor artisti consacrati care exprima violenta, pornografie si blasfemie! Cu toate ca expozitia a fost deschisa de Zilele Culturii Romanesti, expozitia este interzisa minorilor!

Imi este rusine in acest moment, dar doar in acest moment, ca sunt roman! Ma gandesc cu groaza ca locuitorii din Germania se duc la expozitie cu intentia de a descoperi cultura romaneasca si ei vad imagini ca cele de mai jos! Voi ce parere aveti?

Unele imagini sunt de-a dreptul socante!Sursa imaginilor: Antena 3!

2 thoughts on “Rusine celor care ne fac tara de ras!

  1. pe mine nu ma deranjeaza asa de tare ca nu’s foarte pudic dar daca scopul expozitiei e cultura romaneasca atunci chiar ca ne-au facut de cacacat, pai ce astia sunt romanii? niste labagii, gay, ucigasi, violatori, sinucigasi,sado-masochisti si barbati cu ace infipte in p#*a? doar daca vroiau sa expuna neaparat „operele” astea puteau sa puna un nume mai adecvat expozitiei. Poate nu sunt un fin cunoscator al artei dar asta sigur nu reprezinta cultura romana.

  2. cei care au pus pozele astea sunt niste nesimtiti… oricine se duce crede ca asta fac romanii.. cum zicea si UNspreZECE ne-au facut tara de cacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *