Radio Adolescenta implineste 12 ani de existenta

Radio Adolescenta s-a infiintat in 1997, isi desfasoara activitatea in cadrul „Colegiului Tehnic de Comunicatii N.V. Karpen” si este singurul post de radio din Bacau realizat de liceeni.

Maine 13 februarie 2009, se sarbatoresc 12 ani de existenta. La aniversare vor fi prezenti cei din mass-media bacauana, personalitati locale, persoane din cadrul Inspectoratului Scolar, delegati din prefectura, elevi, profesori, directori si cei care au pus bazele radioului. Oaspetii sunt asteptati in studio dupa care invitatii vor merge sper amfiteatru unde se va desfasura un concurs pe teme jurnalistice. Bogdan Nita, redactor-sef al postului de radio, va inmana premii pentru “Cel mai bun colaborator” , “ Cea mai buna voce in eter”, “Cel mai fidel ascultator” “Cel mai nou membru din echipa radio” dupa care va incheia cu un speech.

In 1997, profesorii Danut Frigioiu, Angela Ganta, Viorica Ciubotaru si Remus Cazacu pun bazele unui post de radio numit „Adolescenta”. Ideea numelui apartine unui fost elev al scolii, pe atunci licean in clasa a XI-a. O mare parte din aparatura a fost realizata de elevii liceului. Toata aparatura este intretinuta de redactorii muzicali ai acestui radio.

Postul de radio se poate auzi in salile de clasa doar in pauza, in ateliere, pe holuri si in camin. Elevii sunt informati cu lucrurile ce privesc bunul mers al institutiei de invatamant, despre starea vremii, despre previziunile astrale, despre vedete, etc. Programul de radio este dominat de lucrul care le place cel mai mult elevilor: dedicatiile muzicale.

Echipa de astazi este formata din Bogdan Nita (redactor sef) , Florin Popa (redactor sef-adjunct) si de redactorii muzicali Mihai Ionut, Puiu Alexandru, Strat Stelian , Sergiu Barcan, Neagu Iulian, Vanciuc Florin si Andreea Baca.

Programul Radio Adolescenta: Buna dimineata karpen, stiri mondene, revista presei, calendarul zilei, informatii din scoala, horoscopul zilei, cultura generala.

Link-uri:

Ca bonus, va ofer spre auditie o melodie calma si relaxanta! Este vorba de Blackfeel Wite – The Second Life (Moonbeam Remix), auditie placuta!

Jos puteti vedea afisul aferent evenimentului!

4 thoughts on “Radio Adolescenta implineste 12 ani de existenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *