Puya @ Aqua Club Bacau – 29 august 2009

Puya, unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani in acest moment, va concerta sambata, 29 august 2009 la piscina Aqua Club din Bacau (situata la intrarea in Parcul Gheraiesti).

Concurs: Club Zebra si kristofer93.com ofera 10 invitatii si 10 postere cu autograf de la Puya! Afla aici cum poti participa!

Warm-up: Dj Oldskull
Pret intrare: 15 lei
Informarii si rezervari la telefon 0744 853 046

Parteneri media: Club Zebra, kristofer93.com, The Stage si Zile si Nopti

Biografie Puya:
Puya s-a nascut pe 22 iulie 1979 si activeaza pe scena hip-hop din anul 1995.
Primul album lansat a fost alaturi de La Familia in 1997, intitulat “Baieti de cartier”.
Primul contract semnat cu o casa de productie a fost la varsta de 17 ani. La 19 ani lanseaza impreuna cu Sisu piesa “Tupeu de borfas” care ajunge pe primul loc in topurile de specialitate.
Primul album solo trebuia lansat in anul 2000, dar nu s-a mai lansat deloc pentru ca desi masterul era gata, casa de discuri nu a mai lansat materialul din cauza faptului ca aparuse pe internet cu cateva luni inainte.
Albumul continea colaborari cu Delia Matache, Uzzi, Paula Selling sau M&G. Albumul circula pe internet cu titlul “Pina la capat in felul meu”. Desi Sisu este arestat iar titulatura La Familia nu mai poate fi folosita, Puya lanseaza albumul “Foame de bani” sub numele de Sisu & Puya in 2005. Single-ul “Foame de bani” se bucura de succes chiar si astazi.
Puya initiaza in anul 2006 campania antidrog “Invata sa alegi”.
Campania a durat 2 luni, timp in care artistul a tinut seminarii in peste 30 de licee cat si in cateva
penitenciare din tara. In acelasi an, artistul joaca rolul unui taximetrist in filmul “Legaturi bolnavicioase”,
film regizat de Tudor Giurgiu.
In anul 2008 lanseaza primul album solo, “Muzica de tolaneala si depravare” care se bucura de mare succes.
“Viata noua”, primul single de pe album, ajunge in top 100 pe pozitia 54, fara a avea nici o difuzare pe radiourile mainstream. Melodiile lui Puya imbina cu succes stilul comercial cu textele sociale.
Albumul “Romanisme” marcheaza o schimbare in cariera artistului.

“Nu merg pe ideea ca muzica trebuie sa ramina cum era odata sau auzi des sintagma – melodiilea alea din 98 erau tari – lumea se schimba in jurul nostru. Multi dintre cei care strigau “La Familia” pe “Tupeu de borfas” au copii, neveste, doua servicii si din ce in ce mai putin timp petru muzica. Mi-am propus sa readuc hip hop-ul la radio si in cluburi. E o alta generatie. Cu siguranta nu toti o sa aprecieze schimbarea pe care am facut-o, dar nu imi este frica de critici” declara Puya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *