Probabil piesa momentului: Easy de la Porter Robinson și Mat Zo

Este piesa care a stat aproape două săptămâni pe primul loc în clasamentul general Beatport, cel mai mare portal de muzică electronică din lume. Este rezultatul colaborării dintre doi puști minune ai muzicii dance, Mat Zo și Porter Robinson. Este o piesa lansată cu două label-uri în același timp: Anjunabeats și Ministry of Sound, ambele din Marea Britanie.

Atâtea zile în fruntea Top 100 Beatport înseamnă multă promovare pentru cei doi tineri artiști, dar și vânzări substanțiale, de luat în seamă într-o lume în care domină pirateria. Banii adevărați din muzica electronică se fac la gig-uri, ingredient al cărui gust este cunoscut atât de Mat Zo, cât și de Porter Robinson.

Prin noiembrie, când am scris despre Easy pe Urban.ro, spuneam despre cei doi DJ-i și produceri că la un loc au mai putini ani decat Tiesto: 22 – Mat Zo, respectiv 20 – Porter Robinson. Totuși, la anii lor, cei doi văd toată lumea datorită succesului pe care îl au în muzica dance, fenomen ce a explodat în ultimii ani chiar și pe continentul american, îngropând hip-hop-ul.

Easy se aude în mai toate show-urile radio și în cluburile din întreaga lume. La noi… sunt slabe șanse să dați de ea. Chiar și la posturile de radio de profil, cele care are trebui să promoveze muzica dance, directorii de programe și oamenii din spatele playlist-urilor sunt ostili schimbărilor.

Cu David Guetta și Low Deep T nu se face primăvară!

Mat-Zo-Porter-Robinson

One thought on “Probabil piesa momentului: Easy de la Porter Robinson și Mat Zo

  1. Rupe tot iarna asta si nu cred ca vom auzi asa ceva vreodata prin cluburile de la noi. Keep up the good work @ Urban.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *