Poze Vranceanu vs. Unirea

Manifestarile dedicate Serbarilor Colegiului National Gheorghe Vranceanu Bacau au inclus in acest an inaugurarea celui de-al doilea teren de sport al liceului, Arena Paul Deboveanu. Noul teren de sport a costat 7 500 de euro si este investitia parintilor din colegiu. Numele terenului poarta numele lui Deboveanu in semn de recunostinta pentru cei 45 de ani de activitate in cadrul liceului ca profesor de educatie fizica si sport si diriginte a multor generatii.

Evenimentul a avut loc joi, 29 aprilie 2010, la orele diminetii, in curtea colegiului, unde sute de elevi, profesori, dar si parinti au participat la primul meci disputat pe noul teren de sport. Partida amicala a pus fata in fata doua echipe formate din profesori de la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau si de la Colegiul National Unirea din Focsani. Fiecare tabara a venit in fata spectatorilor cu o trupa de majorete si cu o mascota, Peter Pan pentru Vranceanu si Hook pentru Unirea.

Nu am fost la eveniment, dar, multumita lui Rares, un prieten din Vranceanu, puteti vedea o galerie foto care cuprinde 130 de fotografii.

3 thoughts on “Poze Vranceanu vs. Unirea

  1. "…diriginte a zeci de generatii…" Asta ar insemna cel putin 20 de generatii, iu 45 de ani. Ceea ce e putin ireal, imposibil, supradimensionat, incredibil si inimaginabil d.p.d.v. al capacitatilor umane.

  2. Ce inaugurare? Terenul ala e construit de 3-4 ani. Acum s-au gandit si ei sa-l dea in folosinta?

  3. Daca nu observi, terenul e altul, e un gazon sintetic cum este la un loc renumit din Bacau, ca sa nu fac reclama. Si se pare ca a fost foarte bine primit, mai ales de elevii pasionati de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *