Poze! – LPS Bacau 3 – 0 FC Willy Bacau

Astazi de la ora 9:00 s-a jucat o alta etapa intermediara. LPS Bacau, echipa din care fac parte a avut meci acasa cu FC Willy din Bacau pentru care joaca cei de `94 de la grupa domnului Ursache tot de la LPS.

Sapte fotografii mai jos!

Meciul se anunta usor pentru LPS Bacau `93 antrenata de Ciudin Dan, avand in vedere ca adversarii erau mai mici cu un an, dar totusi am luat meciul in serios.

Desfasurarea partidei:

 • 9:00 – Meciul incepe si se disputa pe un teren vai de capul lui si pe o vreme capricioasa cu temperaturi scazute de 5 grade, vant puternic si ploaie marunta.
 • Minutul 15 : Oprea Cristinel are o incursiune pe partea stanga , intra cu mingea in careu, suteaza la poarta, portarul are un moment de ezitare, scapa mingea din mana, balonul revine la Oprea care nu poate suta la poarta goala, scotand in spate pentru Hromei Claudiu care stabileste scorul pauzei, 1-0 pentru LPS Bacau.
 • Dupa pauza, atacurile celor de la LPS nu contenesc si drept urmare, dupa o centrare a unuia dintre jucatori, Plugaru abia intrat in teren il executa pe portarul echipei adverse cu un voleu la semi-inaltime, scor 2-0.
 • FC Willy, de fapt echipa LPS Bacau `94 antrenata de domnul Ursache care joaca pentru Willy nu a avut nici o ocazie la poarta noastra, dar jucatorii s-au luptat si ei cat au putut.
 • Nu mai tin minte desfasurarea de la golul al treilea, dar putin conteaza!

Scor final : LPS Bacau 3 – 0 FC Willy

Vreau sa mai spun ceva: terenul este intr-o stare foarte proasta! Mocirla cat cuprinde, mingea sare atat de tare incat abia o poti controla si in curand nu vom mai avea drept de joc pe acest teren! Ar fi pacat ca o echipa care promite sa fie suspendata datorita terenului care ar trebui sa fie grija directorilor care nu fac nimic!

Ca la majoritatea meciurilor, DanuKa a fost prezenta la meci, incercand sa mortalizeze cadre pe tot parcursul meciului. Cateva dintre ele sunt reusite, drept urmare selectate de mine si postate aici!

Hromei Claudiu fata in fata cu un adversar

Mocirla multa, dorinta multa.

In ciuda frigului, cei de la LPS Bacau `92 au asistat la meci

Marcatorul primului gol urma sa fie schimbat cu un alt viitor marcator al golului 2

Faza golului doi.

Nu am reusit sa fructificam fazele fixe

Uitati! Uitati pe ce jucam noi!

17 thoughts on “Poze! – LPS Bacau 3 – 0 FC Willy Bacau

 1. Si eu sunt de la LPS Bacau dar de la 1996 si stiu cu e stai sa joci in continuu pana nu mai poti de frig si de oboseala asa ca le dau dreptate acestor copii.

 2. Si eu jok la Lps Bacau dar de la 1995.Trebuie sa fii calit ca sa rezisti pe frig si sa jki prin apele alea

 3. Si eu jok la Lps Bacau dar de la 1995.Trebuie sa fii calit ca sa rezisti pe frig si sa jki prin apele alea

 4. e de …tot rasul..terenul nostru..vestiarele noastre…”toaletele” noastre…absolut tot…

 5. eu am jucat un meci amical impotriva lui Lps Bacau…dar atunci terenu era fara mocirla,dar mingea sarea cat se putea…oricum cei de la LPS Bacau sunt un grup unit si foarte talentati…

 6. ba la grupa 95-96 am batut lps cu 3-0
  da……… acasa la noi pe un teren bun ,nuu ca terenu lor care nu mai are iarba pe el
  css onesti-lps bacau 3-0

 7. cand m jucat cu condoru lilieci pe terenul celor de la lps mingea sarea dintro groapa in alta …………… abia am putut sa batem cu 2-0

 8. ba care e pe primu loc din ampionatul 95-96
  ji totusi daca stii vreo unu zi ………… si locul 1 da si locu 2

 9. ba…….. coi macar aveti teren ???????????? si pe un camp e mai bn decat acolo ……… acolo puteti face groapa de gunoi…. ca nu e un teren pe care se poate juca fotbal………(*)

 10. si eu joc la grupa de 95 la LPS..terenul este groaznic , vestiarele si toaletele..la fel..ar trebui sa se ia o masura..totusi..noi astia care se chinuie in mocirla aia..duce fotbalul bacauan mai departe 😉 domnul primar Stavarache ar trebui sa investeasca si sa ne ajute..:) ..

 11. Fac parte din promoția 1985a liceului de fotbal.
  Mă bucur sa aud că profesorul Petrovici mai trăiește.
  Un om deosebit.
  Poate cineva sa îmi de-a un Nr de telefon al profesorului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *