Posta Romana vs. curieratul rapid

In ultima perioada am cam neglijat blogul si nu-mi pare deloc bine. Voi incerca in urmatoarea perioada sa postez mai multe articole in care sa va povestesc anumite experiente personale traite, pe unde am mai fost, ce am mai vazut, etc.

Despre Posta Romana am mai vorbit prin luna aprilie, atunci cand v-am spus ca „prefer Posta Romana in detrimentul curierilor rapizi pentru simplul fapt ca transportul este mult mai ieftin”.

Am comandat saptamana trecuta (mai exact marti) o geanta de la F64. Nu era urgent si m-am gandit ca in loc de 30 de lei, cat costa transportul prin FanCourier, sa dau 8 lei, pachetul urmand sa vina prin Posta Romana.

Asa am procedat. Am mai primit prin Posta produse cumparate de pe internet, printre care mp3-uri, carduri de memorie, stick-uri. Dezavantajul, daca ii pot spune asa, este ca produsele care vin prin Posta ajung cu vreo 2-3 zile mai tarziu fata de cand le-as primi prin curier.

In concluzie, va dau un sfat: daca achizitionati de pe internet produse ca telefoane, televizoare, laptop-uri, calculatoare sau alte produse care au o valoare ridicata, va recomand totusi sa alegeti curieratul rapid.

One thought on “Posta Romana vs. curieratul rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *