Penitenciarul Bacau este dotat cu Dacia 1310

In municipiul Bacau pe strada General Guse nr. 3 este situat Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Bacau. Este evident ca aceasta institutie detine autovehicule pentru transportul detinutilor si nu numai.

Este interesant de stiut ca cei care lucreaza la Penitenciarul Bacau isi fac treaba cu un autovehicul vechi si poluant – Dacia 1310. Dezvoltarea in infrastructura din justitie sufera.
Imi imaginez cum acest automobil transporta detinutii.

Jos puteti vedea imagini cu o Dacie 1310 ce apartine Penitenciarului Bacau. Fotografiile sunt realizate cu un telefon mobil. Numarul de inmatriculare al autovehiculului este BC 04 ANP (ANP = Administratia Nationala a Penitenciarelor).


14 thoughts on “Penitenciarul Bacau este dotat cu Dacia 1310

 1. Stai asa ca nu vad rostul acestui articol. Ce treaba are ca penitenciarul Bacau are o Dacie 1310 ? Transporta detinuti de maxima securitate cu ea sau ce ? Si daca o iei cu poluarea, mai intai mai bine ai zice de rablele de Roman-uri de pe la firmele de constructii si altele.

  Stima,
  Ady.

 2. ai devenit patetic. Daca o mai tii asa o sa-ti pierzi toti cititorii…La inceput cand te ocupai mai mult de muzica parca era mai bine, dar acum….

 3. Stiu. Evenimente, concerte, fotografii de la manifestari. In aceasta perioada ianuarie- februarie nu sunt.

 4. Bine, si daca aveau Tuareg scria presa ca risipa si sigur, si-or tras masina faina pe banii contribuabililor bietii si etc.

  Mai dati-le si lor un break ca n-au unde intoarce mei.

 5. Cunosti tu date din interior, de scrii astfel de articole. E de-a dreptul penibil. In ultimul timp se cam duce blogul tau, numai articole de-astea si poze tot mai naspa. Alea din parc puteam sa le fac si eu si-ar fi iesit mai artistice. Revenind, masinile alea in trecut se foloseau pentru a transporta detinutii (maxim unul intr-o masina) la spitalele din Bucuresti, din cate stiu eu nicidecum cate 3-4 intr-o dacie. Sau erau folosite de politistii aflati in misiune. Astazi nu stiu la ce se mai folosesc, oricum nu pentru ceea ce ai scris tu. Poate ai vazut in apropierea tribunalului acele dube mari albe, achizitionate recent, care aduc detinuti. Daca tot vroiai sa scrii un articol pe tema asta trebuia sa ceri un punct de vedere de la biroul de presa al politiei, sa muncesti si tu ceva, nu sa tragi o poza, putina improvizatie si gata articolul.

 6. Nu sunt ziarist. Acesta este un blog, nu un ziar. Nu fac anchete.

  In articolele de blog primeaza parerea personala.

  E usor sa stai pe scaun si sa spui ca tu faceai ceva mai bine.

 7. Totusi, chiar si o parere personala se formeaza dupa un pic de informare, gandire si logica, nu dupa o simpla imagine. Ai vazut tu detinuti transportati cu acea masina? Te asigur ca nu! Acea masina e folosita doar in scop administrativ de catre personalul penitenciarului.
  Un pic de informare nu strica niciodata inainte de a-ti da cu parerea!
  Succes in continuare!

 8. Cum poti sa-ti exprimi o parere, in legatura cu ceva destul de serios, bazata pe o simpla fotografie?! Cam greu de inteles asta. Identific totusi si o informatie buna, faptul ca in orasul Bacau exista un penitenciar. Pariez ca jumatate din cei ce au citit „parerea personala” nu stiau asta. Si sa nu uit, pe baza cui iti creste traficul de pe blog?!?! Ai ghicit, a celor care stau pe scaun si spun ca ei faceau mai bine…poate chiar faceau.

 9. Asta chiar am uitat-o: parca ziceai pe undeva ca incerci sa fii cat mai obiectiv. Parerea personala cu obiectivitatea, ca si cum ar lua masa Hitler cu Stalin.

 10. NU STIU CE MAXIMA SIGURANTA ARE ACESTITENCIAR DACA DETINUTII AU TELEFOANE MOBILE SI SUNA FETE I MEI SI LE AMENINTA NU POT I IN DETALII DAR M O PRIETENA CARE ESTE AMENINTATA DE UN DETINUT DE LA ACEST PENITNCIAR MAI MULTA DISCIPLINA AR TREBUI DAR DE UNDE TOTI SUNT MITUITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *