PD-L-ul mizeaza pe manelisti?

Cativa cantareti de manele (nu stiu cum ii cheama pentru ca nu ascult manele) s-au adunat si au compus o manea cu titlul „Ei cu ei, noi cu voi„. Interesant este ca pe fundalul intregului videoclip se poate vedea culoarea portocalie si sigla PD-L.

Ei cu ei, noi cu voi” este sloganul Partidului Democrat-Liberal creat pentru alegerile parlamentare din 2008.

Ma intreb eu oare, PD-L-ul chiar a platit manelistii pentru aceasta manea sau doar este o actiune de pupincurism din partea acestor persoane care poarta eticheta de „cantareti”?

Daca intr-adevar PD-L-ul a stat in spatele acestui cantec este clar ca stau prost in sondaje si ca incearca sa atraga de partea lor un nou tip de electorat: unul incult, care evident asculta manele.

3 thoughts on “PD-L-ul mizeaza pe manelisti?

  1. Ma scarbeste atunci cand vad tineri ca tine care viseaza ca PSD (PCR, FSN sau cum vrei sa-i spui) sa iasa la alegeri si tineri care arunca cu noroi in imaginea PD-L. Cum poti miza pe un partid comunist, plin de securisti sa ne scoata din criza ? Inseamna ca este adevarat ce se spune despre Moldova, putin creier, pacat.

  2. Bah paunica, adica e ok ca au imnul pe o manea?Stai tu acolo in bucale sau in ardeal de un esti si fredoneaza melodia asta daca sustii pd-l

  3. Si manelele si chestia asta pe care o popularizezi tu, kristofer, sunt zgomot si nu muzica.

    Cat despre partide: toate sunt compuse din membri fosti comunisti, securisti etc, asa ca nu va mai certati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *