Orjan Nilsen – Lovers Lane

Orjan Nilsen este un tanar producator si dj trance din Norvegia care s-a dedicat industriei muzicale inca de la frageda varsta de 16 ani, cand si-a achizitionat primele masini cu ajutorul carora a inceput rapid sa produca muzica (synthesizer, with onboard sequencer si drum machine).

Primele productii au fost lansate sub numele de Dj Governor. Astazi, Orjan Nilsen este cunoscut pentru productii precum La Guitarra (locul 3 in Top 20 A State of Trance 2008), Moving Mojave, Bloodtrain, Vivida, Arctic Globe, dar si pentru remixuri pentru piese ca Will Holland feat. Yana Kay – Tears In The Rain sau Three Drives – Automatic City.

Noua compilatie A State of Trance 2010 mixata de Armin van Buuren contine doua productii de la Orjan Nilsen, ambele pe CD-ul 1 – On the beach. Prima este intitulata Lovers Lane, iar a doua Shades Of Grey si este lansata sub vechiul nume DJ Governor. Dupa ce v-am prezentat Shades of Grey, astazi va invit sa ascultati Lovers Lane, noul single Orjan Nilsen care va fi lansat in curand.

One thought on “Orjan Nilsen – Lovers Lane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *