Oraselul Copiilor Bacau – macheta proiectului

Consiliul Local al Municipiului Bacau si primarul Romeo Stavarache au demarat procedurile pentru crearea unui Orasel al Copiilor in Bacau. Proiectul cuprinde locuri de joaca pentru copii, un skatepark ultra modern, teren de baschet/handbal/fotbal si un amfiteatru.

Inca nu se stie locul pe care va fi amplasat acest parc.

Jos este o fotografie a machetei!

12 thoughts on “Oraselul Copiilor Bacau – macheta proiectului

 1. Eu sunt din Bucuresti, si din cand in cand mai citesc cate ceva pe aici.
  Sincer la voi cred ca sunt mai multe proiecte ca la noi 🙂 si tot sincer cred ca pe voi va abureste primaria mai tare ca pe noi.
  La noi de voie de nevoie se mai face cate ceva ca vorba aceea suntem capitala tarii, dar la voi ? :))

 2. Tu asta care esti din Bucuresti,ramai in capitala tarii a ta acolo ca am fost de nenumarate ori prin Bucuresti si e un jeg de oras!Si stiu multi bucuresteni care pot afirma acelasi lucru!Asa ca lasa mandria prosteasca gen „ca vorba aceea suntem capitala tarii, dar la voi ?” ca nu are rost sa t mandresti cu un oras ca Bucuresti…

 3. sunt din bucuresti , dar am multi prieteni din bacau , e un oras ff. curat si frumos si cu multe lucruri de facut in el . sincer , la fel ca aici nu te-ai plictisi ( sunt altu decat cel care a postat mai sus )

 4. cu siguranta ca fiecare proiect va fii dus la bun sfarsit. altfel nu se mai apucau de ele. nu mai cobiti aiurea.

 5. Interesant cum se lanseaa proiectul inainte de gasirea locatiei…pai apoi tb sa cauti una care sa aiba exact caracteristicile cerute de proiect…dimensiuni, utilitati, cai de acces identice cu cele din proiect…
  Nu era mai usor sa faca invers? sa faci un proiect pt o locatie data cred ca e mai usor si mai logic.

 6. Dar…mie tare imi seamana cu locul pe care se afla actualul parculet (Divertis Parc – intre Bazinul deInot si Sala Sporturilor)…pe principiul ca tot ce e facut dinainte de altii pe care nu ii suportam la stomac nu e bun…facem altceva ca si asa avem datorii de achitat din campanie. Mai degraba mai fac unul nou decat sa inlocuiasca ceva ce deja exista. (cred ca se vor mai taia si niste copaci).

 7. Interesant proiect, acest orasel al copiilor. Dar de noua baza de sport ( stadion, teren tenis ) care ar trebui sa fie cosntruita pe terenul fostei unitati din cartierul CFR, nu se mai stie nimic ?
  Observ ca pe site-ul lui Stavarache apar imagini si cu acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *