Ninge in Bacau – 22 noiembrie 2008 (Video + 7 poze)

In cursul zilei de astazi 22 noiembrie 2008 vremea sa inrautatit considerabil. Daca in zone ca Bucuresti ploua, in Moldova si in Transilvania au cazut deja primii fulgi de nea.

In orasul Bacau dimineata ploua. La ora 11:45 situatia s-a shimbat: stropii de ploaie deveneau incet incet fulgi de nea, astfel incat la 14:30 situatia a devenit „alba”, stratul de zapada masurand aproape 3 – 4 cm pe iarba si 1 cm pe asfalt.

Am profitat de ocazie si m-am dus in Parcul Cancicov, acolo unde am suprins acest inceput de iarna. Filmul de mai jos incepe cu situatia de la 12:30 din parc dupa care continua cu ninsoarea de la 14:30 iar la final apar cateva imagini din apropierea Policlinicii Vechi.

Pe langa filmul de 4 minute mai puteti vedea 7 fotografii!2 thoughts on “Ninge in Bacau – 22 noiembrie 2008 (Video + 7 poze)

  1. Felicitari ptr pozele atasate ! Privindule ptr cateva minute am simtit ca ma plimb pe strazile mele dragi din Bacau ! Cand mi-e dor de acasa, incers sa caut cat mai multe poze online cu orasul meu drag si ma simt mult mai aproape de voi dragii mei, de familie , prieteni si chiar si dusmanii…ca si de iei ti se face dor la un moment dat !!! Postati cat mai multe imagini cu orasul nostru drag ! Abia astept sa vin in vacanta si sa fac o multime de poze cu orasul, strazile, magazinele, pietele, zapada, si oamenii care pur si simplu merg pe strada sau pe aleile din parc, dupa care le voi posta si eu online ptr a vedea ” tot romanul ” de departe…cat de frumos este la tine acasa…Pupici multi la toti bacaoanii din insorita Arizona !

  2. Poate incercati a face poze … fulgilor de nea ! Un domeniu fascinant – mai trebuie un microscop si putina indemanare. Geometria sacra si fulgii de nea – fara sfarsit.
    Dati pe Net: Strasihastrii.
    Va urmaresc cu placere !
    Sa fie bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *