Moonbeam – Tokyo Dragon

Moonbeam este un proiect muzical format din doi rusi, Pavel si Vitaly. Detin 3 labeluri „Moonbeam Digital”, „Disoma Records” si „Moontribal Records”, au emisiune la Proton Radio iar la capitolul productie stau foarte bine, lansand foarte des productii personale si remixuri de exceptie.

Amestecul de progressive si minimal face ca sound-ul creat de productiile semnate de Moonbeam sa fie uimitor, dar mai ales emotionant! Proiectul MoonBeam se claseaza pe primele locuri in preferintele mele personale. Melodiile lor sunt epice, pline de sentiment.

Astazi puteti asculta o piesa marca Moonbeam care se va lansa in curand. Este vorba despre Tokyo Dragon si sper sa va placa! Auditie placuta!

Moonbeam – Tokyo Dragon (Club Mix)

Piesa de mai sus se va auzi sambata, intre 20:00 si 22:00, la Radio DEEA, in Unity in Diversity, show-ul meu radio saptamanal.

4 thoughts on “Moonbeam – Tokyo Dragon

  1. Super super frumoasa, numa ca nu e chiar noua. Poate o lanseaza acum dar cred ca prima data au pus-o in Moonbeam May 2009 Mix Moon Magic de la minutul 25. O stiam :p. Sa mai pui din astea. Bafta. Mai multe ia cu google translate de pe http://moonbeam.promodj.ru

  2. scot si un clip "Moonbeam ft Avis Vox – We Are In Words" oficial pe 15 decembrie… neoficial, e deja pe youtube :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *