Miting pentru Taxa Auto in Bacau – ora 14:00, 15 decembrie 2008

Astazi 15 decembrie 2008 ora 14:00 toti cetatenii nemultumiti de taxa auto sunt asteptati in parcarea Stadionului Municipal din Bacau.

Cei care se vor aduna acolo vor merge la Prefectura Bacau si la Primaria Bacau si daca nu vor primi raspunsurile pe care le asteapta sunt hotarati sa blocheze din nou o intrare in municipiul Bacau.

Tin sa precizez ca ziua a doua de protest a fost marcata in Bacau prin blocarea drumului european E85 la iesirea din Bacau spre Bucuresti timp de mai bine de o ora.

Mai multe detalii despre ce s-a intamplat ieri si multe fotografii de la fata locului intr-un articol ce va aparea pe blog peste cateva ore. Vizavi de presa din Bacau si aceste mitinguri vreau sa precizez ca s-a dat ordin de la guvern ca astfel de manifestari sa nu mai beneficieze de suport din partea mass-media.

Voi reveni cu informatii si cu imagini!

In filmul de mai jos puteti vedea imagini de la mitingul de ieri de pe E85 de la intrarea in Bacau dinspre Adjud.

 

Tin sa precizez ca nu sunt eu cel cu initiativa acestor actiuni de protest ci ca doar le sustin!

6 thoughts on “Miting pentru Taxa Auto in Bacau – ora 14:00, 15 decembrie 2008

  1. sub egida „tariceanu nu fi prost… lasa taxa cum a fost…” voi sustine si astazi acest miting! ne vedem la ora 14:00 in parcare la stadion!

  2. Desteptii astia sa protesteze altfel. Am pierdut ieri vreo 45 de minute in blocajul lor de la Real. Sunt de acord ca s-a exagerat data asta, dar samsarii de masini sa nu uite un lucru: Cand noi cotizam impozite la stat, ei isi burduseau buzunarele cu bani si dadeau tepe la fraieri fara sa plateasca nici un impozit. Acum ca li s-au innecat corabiile blocheaza drumurile.

  3. Blue tata…vorbeste in numele tau.. nu in numele tuturor…mai sunt si oameni de rand care isi platesc impozitele, asta nu inseamna ca toti au dat tepe.. uitate in guvern sa vezi acolo japca pe fata… e normal sa platesti o taxa de poluare de peste 6000E ??? in ce tara din lumea asta mai gasesti asa o taxa???

  4. Nu gasesti nicaieri, in schimb ai sa gasesti niste impozite anuale pe vechituri de astea de-ti trece cheful sa mai fii proprietar de masina euro1, 2 sau non euro.

  5. Sa va luati jafurile si sa le vindeti mai departe. Daca nu aveti bani, mergeti cu autobuzul. Asa se intampla in tarile civilizate. Nu sunt obligat sa inghit noxe de la toti cretinii care vor neaparat sa conduca BMW, Audi etc. cand ei nu au bani de un scuter. Taxa este prea mica in raport cu problemele create. De cand s-a dat liber la jafuri parcarile au devenit targuri auto; la semafoare te trezesti cu cate un dobitoc care are o rabla cu numere rosii si careia i s-a oprit motorul si cate si mai cate… Abia se mai inzdravenise un pic parcul auto.
    Au fost astia prosti si balbaiti, dar taxa este necesara. A ajuns Romania o caldare de gunoi a UE. Toate jafurile nenorocite sunt aici. Uitati-va la impozitele platite in tarile nordice dupa ce masina a facut 4 ani. Va dau un pont: First Bike! Alea nu au taxa de inmatriculare si va mentin si in forma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *