Mihai Costi a lansat „tricolorizatorul”

În cazul în care vreţi să vă tricolorizaţi fotografia de profil de la Facebook, nu mai e nevoie să apelaţi la un prieten care ştie Photoshop sau să căutaţi tutoriale pe internet. După vreo 2-3 zile de muncă, amicul Mihai Costi, co-iniţiator al Băcăuanii vor piste pentru biciclete, mai nou student la Facultatea de Matematica şi Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti, a lansat o aplicaţie care să vă ajute să faceţi asta.

Povestea din spatele iniţiativei:

News feed-ul meu era plin de steagul Franţei şi, în semn de protest faţă de ipocrizia de pe Facebook, mi-am facut o poză cu tricolorul în Photoshop. Câţiva prieteni m-au rugat sa le fac şi lor asemenea poze, lucru care mi-a dat de gândit: sunt la mate-info, hai sa fac o aplicaţie online care să facă treaba asta automat, cu orice poză. – Mihai Costi

Puteţi accesa aplicaţia aici. Treaba e simplă: selectaţi fotografia peste care vreţi să suprapuneţi tricolorul, o încărcaţi, iar apoi o puteţi descărca sau o puteţi urca direct pe Facebook. Eu am ales să o descarc şi să o postez mai jos, căci nu mă dă pe spate treaba cu steagurile opace de pe Facebook.

P.S.: eu chiar aş numi-o „tricolorizatorul” şi aş lua şi domeniu cu numele ăsta.

tricolor poza profil kristofer

One thought on “Mihai Costi a lansat „tricolorizatorul”

  1. Multumesc! Am cautat intr-adevar ceva vreme sa te gasesc, sa pot face asta. Ai facut un lucru extraordinar si te felicit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *