Mighty Dub Katz – Just Another Groove (Tocadisco Remix)

Mighty Dub Katz” este opera lui Fatboy Slim aka Quentin Leo Cook (Norman Cook) colaborand cu Gareth Hansome aka GMoney. Impreuna au pus bazele „Boutique Nightclub” din Brighton cunoscut si ca „Big Beat Boutique”.
Mighty DubKatz sunt cunoscuti pentru hitul lor dance numit „Magic Carpet Ride – click for preview” cu numeroasele remixurile pe care le are.

In 1995 a lansat la labelul Southern Fried Records „It’s Just Another Groove”, in 1996 primind o multime de remixuri, dupa care in 1997 a fost restilizat sub numele de It’s Just Another Groove (I Think That We Should Get Back Together).

Pe 30 decembrie 2007, cu acelasi label „Southern Fried Records” a fost lansat un album ce include 6 remixuri la vechiul „It’s Just Another Groove”. Tocadisco a reusit un remix foarte bun la aceeasta veche melodie!
Prima data am auzit-o pe 21 ianuarie 2008 la Request 629.
Melodia pe care o veti asculta a intrat in Top 20 kristofer93 pe 25 ianuarie 2008 direct pe locul 10, pe 8 februarie era deja pe locul 2, pe 22 februarie si pe 8 martie melodia a stationat pe locul 1, pe 21 martie era pe locul 4 si in fine, pe 4 aprilie este pe locul 5.

Acum cateva zile a intrat in playlist-ul Vibe FM. In curand voi posta o lista cu melodii noi la Vibe FM, evident la o noua categorie: „Playlist / Tracklist Vibe FM„!

Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *