Mica victorie de 100+ like-uri de azi

Mulțumită Poliției Primăriei Bacău, astăzi am încasat peste 100 de like-uri la o poză pe care am postat-o pe Facebook imediat după ce am trăit o mare satisfacție. Vă spun imediat care-i bucuria.

La adresa Poliției Primăriei am scris de-a lungul ultimilor ani, argumentat, multe articole negative. Fie pentru că nu își prea face treaba, fie din cauză că atunci când și-o face sau încearcă asta, comite abuzuri. Din nou abuzuri. Și ilegalități amuzante.

Azi au mai crescut în ochii mei, după ce i-am văzut live cum blocau roțile unor „șmecheri” de Bacău ce și-au parcat neregulamentar gipanele pe Bulevardul Unirii, în zona restaurantelor, imediat după semafor. Așa da!

Trist e că am ajuns să ne bucurăm aplaudând niște lucruri absolut normale. Ar trebui să vedem astfel de sancțiuni zilnic, la fiecare colț de stradă. Beneficiile ar fi multiple pentru cetățeni, pentru noi toți: unu – se va circula mai bine, doi – cresc veniturile la bugetul local, trei – educăm, cizelăm „șmecherii”.

Lectură suplimentară: Afacere de edil-baron: firma lui Stavarache face uniforme pentru Poliţia Primăriei

Vă las cu fotografia care a strâns 100 de like-uri și tot atâtea mici victorii.

6 thoughts on “Mica victorie de 100+ like-uri de azi

 1. In caz ca nu stiai sunt exact aia doi care au izbit oile alea la Nicolae Balcescu saptamana trecuta.
  Porsche -> Razvan Umbrarescu, XFI cumva la numar?
  Nissan -> Teodora Paraschiv, gagica-sa, TDP, evident…

  1. puslamalele astea si-au luat oras?
   parintii lor ii lasa asa bezmetici pe strazi?
   Bine le-a facut! felicitari Politia Primariei!

 2. Comentariile din ziua de astazi le dau numai saracii si invidiosii . Paginile astea de 2 bani le pot face numai ratatii fara viata . Cristiane nu uita ca si tu ai avut accident pe centru cu masina lui taicatu bmw seria 5 si din nefericire nu au fost victime , dar cerul este mare si albastru ,intr-o zii daca razvan a omorat cateva oi tu vei omori un om si atunci vom vedea cum dai tu like-uri politiei romane si celor care se vor tine de capul tau pana da dracii in tine . Cei care dau comentarii din invidie si din rautate, daca va permiteti o oglinda uitati-va in ea inainte de a comenta. Nu mai comentati despre cei care au, ca nu ei v-au furat ci statul . Care mai comenteaza la adresa lor sa va manance buba neagra si praful, la cimitir sa ajungeti si inainte sa atingeti tastatura sa va inghete oasele si sangele in voi. Lasati bogatii cu in viata lor si mancati-va cartofii vostrii cu castraveti

  1. Frumos blestem, dar zic pas. Mersi oricum pentru grija.
   Doi, multi dintre „bogatii” Bacăului, pe care tu ii ridici in slavi acum, au adunat avere de pe urma unor contracte cu statul. N-am zis toti, ci multi. Practic, din contracte cu bani de la bugetul de stat, adică de la noi, cetățenii, deci si de la tine.

   Accidente se pot întâmpla, însă nesimțirea e cu totul și cu totul altceva. Să parchezi în felul ăsta denotă proastă creștere.

 3. julien-de ce scrii sub numele meu? cred ca singurul ratat din toata faza asta esti tu,cand ai o opinie argumenteaz-o sub numele tau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *