Mașini spălate pe străzile din centrul orașului?

Din ciclul „aici sunt banii dumneavoastră”, azi o să vă prezint ce mai fac, printre altele, angajații Direcției de Salubrizare din cadrul Primăriei Bacău, folosindu-se de motorina, tehnica și apa plătite de noi.

Aceștia au fost surprinși astăzi de către cei de la NOI#Bacău spălând 2 autoturisme parcate în plin centrul orașului, în fața Hotelului Decebal, exact lângă plăcile de granit pentru care acești angajați ai Primăriei au fost trimiși pe teren.

Ideea de a curăța trotuarele din oraș e foarte bună, însă mă întreb dacă toată treaba asta vine la pachet și cu niște servicii extra pentru anumiți concetățeni mai norocoși. Desigur, sunt ironic. Știm cu toții că pentru asta există spălătoriile auto.

Totuși, ideea de a amplasa anumite spălătorii publice la intrările în municipiu, atent amenajate și izolate, nu ar fi rea. Plus aplicarea legii în ceea ce privește curățarea autoutilitarelor care sunt implicate în fel de fel de construcții locale. Poate că așa străzile noastre ar fi mai curate!
bacau spalat masini centru 1

bacau spalat masini centru 2

bacau spalat masini centru 3

3 thoughts on “Mașini spălate pe străzile din centrul orașului?

  1. Uite asa te faci de cacao si risti sa-ti pierzi si locul de munca pentru 10 ron.
    As propune ca trotuarele sa fie spalate mai des !

  2. Din ciclul „să ne batem joc de banul public”, am văzut acum câteva zile o mașină similară, care spăla Strada Constanței, în zona Comat – garnizoana militară. Chiar am ajuns să avem un oraș așa de curat încât să ne apucăm să spălăm străzile de la periferia orașului, unde sunt foarte puțini pietoni și aproape toată lumea merge cu mașina?

  3. Aici nu este deloc vina angajatilor primariei, este vina celor care si-au parcat masinilile intre furtunul lor si placile de granit. Ce puteau sa faca saracii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *