O lună până la Bacău Streetball Challenge 2015

Unul dintre cele mai frumoase evenimente care au loc anual în Bacău tocmai a fost anunțat de STEP (Surf The Earth Project) România pentru perioada 22-23 august 2015. Mă refer la cea ediția cu numărul 5 a Bacău Streetball Challenge (powered by Ropharma), cel mai important turneu de baschet din zona de est a țării. Noutatea cea mare este că evenimentul va avea loc în centrul orașului, în fața Hotelului Decebal.

În competiție sunt așteptate peste 60 de echipe, adica 200 de participanți veniți din toate zonele țării, dar și din străinătate (Polonia, Bulgaria și Republica Moldova). Organizatorii pregătesc, pe lângă competiția propriu-zisă de 3×3, concursuri dedicate publicului, stand de face painting, momente de breakdance, tatuaje hena, baschet în scaun rulant și un concert.

La ediția din 2014, turneul BSC a ajuns la urechile a peste 15.000 de persoane în mediul online, dintre care 2.000 au fost prezente în zilele de competiție pe terenurile Liceului cu Program Sportiv Bacău. Având în vedere că locația de desfășurare este centrul orașului, ne așteptăm la un public mult mai numeros.Gabriel Postolache (STEP România)

bacau streetball challenge logo 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *