Liga Studenţilor Electronişti a anunţat LANParty v13 „DarkMoon”

Să n-aveţi impresia că toate asociaţiile studenţeşti dorm în front şi nu fac nimic pentru cei pe care îi reprezintă! Spre exemplu, Liga Studenţilor Electronişti (LSE) a anunţat ediţia cu numărul 13 a competiţiei LANParty. Pentru că se va desfăşura pe 4 aprilie, de Lună Plină, evenimentul poartă numele de cod „DarkMoon”.

LANParty by LSE e cea mai mare competiţie de gaming organizată de studenţi. Anul trecut, peste 500 de jucători s-au înscris în concurs.

lanparty lse

Comunicatul de presă:

Iubitori de gaming și tehnologie de pretutindeni, pasionați de strategie și competiție, geeks & nerds, împătimiți și novici, elevi, studenți, domnișoare și domni, gameri de toate vârstele, Liga Studenților Electroniști lansează PROVOCAREA de primăvară: LANParty v13 codename „DarkMoon”!

 

Sâmbătă, 04 aprilie, de Lună Plină, ne dăm întâlnire în Rectoratul UPB, corp AN, începând cu ora 10:00. Vom petrece 24 de ore în cea mai bună atmosferă, cu cele mai tari prezentări, demonstrații și concursuri pentru public organizate de sponsorii noștri, dar și cu o competiție de COSPLAY.

 

Nu lăsa 13-le să te descurajeze și vino și demonstrează că ești cel mai bun la una dintre competițiile oficiale LANParty v13 codename „DarkMoon”!

 

Și pentru că sărbătorim în avans Paștele, garantăm că iepurașul va aduce premii și mai mari decât anul trecut! Așa că fă-ți echipă (sau vino singur) și începe să te antrenezi pentru performanță!

 

NU pierde startul înscrierilor: urmărește site-ul (www.lanparty.lse.org.ro) și pagina de Facebook (facebook.com/LANPartybyLSE) pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, dar și pentru a vota competițiile preferate și a decide ce vom juca. Succes!

Kristofer.ro e partener media al evenimentului. 🙂

lanparty lse 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *