Leama & Moor, un proiect vechi dar bun

Leama (Martin Smith) si Andy Moor (Andy Beardmore) formau pana nu demult un proiect muzical trance de mare perspectiva. Leama & Moor s-a numit acel proiect si s-a format in 1999. Cu un sound aparte care imbina balearic-ul cu trance-ul, si-au lansat primele melodii abia in 2004.

Incepand cu productii ca Shades of Blue/Red/Yellow sau Angle Series One, continuand cu albumul Common Ground si cu single-uri ca Distance Between Us, Everything Matters si Waiting in 2006, proiectul si-a incetat activitatea brusc la finalul anului 2006 din motive pe care nu le cunosc.

Majoritatea pieselor realizate de ei erau lansate la Lost Language. Pe langa acestea, Leama and Moor a realizat remixuri pentru piese apartinand unor nume mari ca Avril Lavigne, Li Kwan, Nelly Furtado, Paul Oakenfold, Sonorous, Space Manouevres, Tiesto, Above & Beyond sau Britney Spears.

Radio DEEA, singurul post de radio din Romania care difuza muzica electronica pe atunci, avea in playlist-ul zilnic mai multe piese semnate de Leama & Moor. O parte dintre acestea, dar si altele, veti putea auzi sambata, 5 septembrie 2009, in cadrul emisiunii Unity in Diversity, la Radio DEEA. Din cele 120 de minute pe care le are show-ul, jumatate vor fi dedicate unui mix ce va contine numai productii semnate de Leama & Moor.

Pana atunci, puteti asculta un clasic de exceptie: Leama & Moor feat. Rushmore – Distance Between Us. Auditie placuta!

2 thoughts on “Leama & Moor, un proiect vechi dar bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *