La multi ani, Romania! – manifestari in Bacau

Astazi se implinesc 90 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia din 1918!
Nu are rost sa vorbesc despre istorie acum pentru ca se gasesc astfel de informatii foarte usor pe internet iar romanii ar trebui sa cunoasca importanta zilei de 1 Decembrie.

Am adaptat banner-ul blogului pentru ziua de 1 Decembrie, sper sa va placa!

In orasul Bacau se vor desfasura doua mari manifestari pe data de 1 Decembrie 2008:

  • ora 11:00, Monumentul Eroilor Intregirii Neamului din Cimitirul Eroilor: festivitatea oficiala de depunere de jerbe si coroane de flori;
  • ora 13:00, Piata Tricolorului / Prefectura: manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei – defilarea Garzii de Onoar.

La multi ani Romania, la multi ani romani de pretutindeni!

2 thoughts on “La multi ani, Romania! – manifestari in Bacau

  1. Bacau de Ziua Nationala ora 8,30la baza 95 aeriana” cpt.av.Alexandru Serbanescu” sub comanda dl.c-dor Catalin Bahneanu a avut loc un deosebit ceremonial militar religios cu depunere de coroane „La Monument” din partea unitati militare,asociatiei cultul eroilor,arpia-bacau,fundatia cpt.av.Al.Serbanescu bucuresti,cadrelor militare in retragere.Au fost prezenti, spre a cinsti memoria aviatorului Serbanescu si a tuturor eroilor aviatori ,fostii comandanti ai unitati,delegatia fundatiei erou cpt.av.Al.Serbanescu,personalitati locale invitati ai bazei ,fotoreporteri,veterani de razboi dar mai ales intreg efectivul militar al bazei . La ora 11 delegatia fundatiei erou cpt.av.Al.Serbanescu -Bucuresti,a depus o coroana de flori si la Cimitirul Eroilor din Bacau in semn de omagiu pentru eroii neamului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *