Katoline – Feciorashu (Liviu Hodor Edit)

Katoline este un baiat din Navodari si este jumatatea proiectului Adrian_0 & Katoline care au scos Indubitable si Rocky Rocks, melodii ce s-au difuzat la Vibe FM @ Request 629.

Katoline a facut recent un edit la Traian Ilea si Valeria Codorean – Pusca si Cureaua Lata.
Piesa lui Katoline – Feciorashul o puteti asculta aici – click!

Lui Liviu Hodor @ Request 629 i-a placut piesa si a facut un edit, astfel astazi puteti asculta Katoline – Feciorashu (Liviu Hodor Edit)! Piesa a fost difuzata prima oara la Vibe FM in setul din 4 iulie al lui Liviu Hodor, dupa care a fost aseara (05.08.2008) la Request 629 ca Vibe FM Exclussive! Auditie placuta!

11 thoughts on “Katoline – Feciorashu (Liviu Hodor Edit)

  1. haha…au ajuns sa-si „bage codita” pana si in pusca si cureaua lata? ;)) asta chiar trebuie sa o aud.

  2. Salutari Kristofer, felicitari pentru blog, apreciez tot ce ai facut pana acum pentru toti cei care asculta acest gen de muzica (clubbing), dar am observat ca dintre parteneri tai anume ,,Best Clubbing Music,, acest site sau nu stiu ce este, este plin de virusi !!!,….noroc ca am un antivirus mai puternic,si am scapat, asa ca aveti grija…!!!

  3. Mi-e scarba de katoline si productiile lui infecte, mai ales de editul acesta infect facut de hodor, iar cel mai mult mi-e scarba de cei care au mai dat commenturi aici. Suntem o tara de prosti si inculti care asculta muzica "clubbing", iar voi intariti convingerea asta.

  4. Pentru anonim:

    Mi-e scarba de anonimi care isi dau cu parerea despre productiile altora fara sa stie nimic in materie de muzica ; infecta e mintea ta de dinozaur .
    Tu esti cel prost si incult pentru ca toti cei din exterior le plac piesele cu teme etnice. Taranului nu ai ce sa ii faci. Toata ziua asculta Ina si se duce la Kremlin.
    Eu zic ca Kristofer face o treaba buna. Dar asha e la romani cand se ridica unul indiferent din ce domeniu se gaseste un dobitoc sa ii dea in cap in loc sa il sustina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *