Jochen Miller – Brace Yourself

Olandezul Jochen Miller (aka Jochen van der Steijn) si-a inceput cariera sub numele Dj Jochen, nume pe care si l-a schimbat in 2003 in Jochen Miller, asa cum este cunoscut acum pe intreg mapamondul.

Jochen Miller s-a facut remarcat ca producator pentru productii precum And Then (o colaborare cu Rank 1), Lost Connection, Face Value sau StarStruck (Jochen Miller Remix). Cu ajutorul acestora dar si cu alte productii asemanatoare ca stil a intrat in playlist-urile unor dj ca Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto, Cosmic Gate, Ferry Corsten sau Paul van Dyk.

Cel mai nou single Jochen Miller se numeste Brace Yourself si a fost lansat astazi, 17 august 2009, la High Contrast Recordings in doua variante: Original Extended Mix si Be:Gold Mix. Brace Yourself (Original Mix) a intrat ieri in Top 20 kristofer93 (Radio DEEA) si s-a auzit in Unity in Diversity 046. Productia in cauza a fost ascultata pentru prima oara de mine in cadrul emisiunii A State of Trance with Armin van Buuren (editia 416). Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *