A inceput impodobirea orasului

La fel ca in fiecare sfarsit an, angajatii Directiei de Servicii Publice Bacau muncesc din greu zilele acestea pentru ornarea orasului pentru sarbatorile de iarna. Acestia vor monta in tot orasul elemente de ornament printre care:

  • brazi din schelet metalic imbracati in cetina
  • instalatii luminoase
  • schelete metalice luminate care au forma mai multor simboluri de Craciun

Pe langa principalele locuri de relaxare si promenada (parcurile Cancicov, Catedralei, Trandafirilor, piateta din fata Casei de Cultura), vor fi ornate toate strazile principale din oras (9 Mai, Republicii, Mioritei, Oituz, Alexandru cel Bun, Marasesti, Nicolae Balcescu, Stefan cel Mare, Badul Unirii, Mihai Eminescu, George Bacovia).

Aprinderea instalatiilor luminoase din zonele marginase ale orasului se va face in perioada 1 – 5 decembrie 2009, iar a celor din zona centrala pe 6 decembrie 2009, atunci cand se va aprinde bradul de Craciun din piateta Casei de Cultura „Vasile Alecsandri”.

Jos puteti vedea cateva fotografii cu primele locatii ornate!
4 thoughts on “A inceput impodobirea orasului

  1. da, interesant bradul…sper sa nu fie cu galben, verde, rosu, albastru, alb si cine stie ce alte culori le mai trece prin cap sa puna…anul trecut a fost o adevarata tiganeala cu toate culorile alea. fa-le dom'le simple, albe si frumoase! instalatiile de lumina reprezinta lumanarile care se puneau inainte in bradul de craciun…iar eu, sincer, nu prea am vazut lumanari cu flacari albastre sau verzi 😉

  2. pt kristofer

    ar fi fain sa existe o filmare (sau poze) pusa pe site cu aprinderea instalatiilor din piata casei de cultura de pe 6 decembrie…plasa de lumina pare interesanta…si pentru nostalgicii bacauani plecati prin tzara si lumea larga ar fi o imagine placuta si o invitatie placuta pentru revenirea aksa de sarbatori…mersi mult anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *