Inca un lac in custodia CRE Bacau

Centrul Regional de Ecologie Bacau este organismul care protejeaza ariile naturale protejate in Bacau. Dupa parerea mea, fac o treaba foarte buna. Pe langa faptul ca membrii CRE Bacau se implica foarte mult in acest domeniu al ecologiei, fac un efort in plus si posteaza pe site-ul CRE Bacau tot ce tine ecologie si incalcarea ei. Mai multe informatii puteti gasi aici. Despre raportul de activitate al organizatiei pe 2009 am scris aici.


Daca pana acum cateva zile CRE Bacau era custodele a 4 lacuri din jurul mun. Bacau, si anume al lacurilor Bacau, Galbeni, Racaciuni si Lilieci, acum Centrul Regional de Ecologie are in custodie si Lacul Beresti. Mai multe informatii despre acest succes puteti gasi pe site-ul Ziarului de Bacau.

„S-a incheiat conventia” @ Blogul CRE:

Joi 18.02.2010 la sediul Ministerului Mediului si Padurilor, a fost semnata conventia de custodie nr.0002/18.02.2010 intre MMP prin Directia Generala Protectia Naturii si Managementul Ariilor Naturale Protejate si CRE, conforma careia se atribuie custodia ariei de protectie speciala avifaunistica ROSPA 0063 Lacurile de acumulare Buhusi – Bacau – Beresti.

One thought on “Inca un lac in custodia CRE Bacau

  1. De ce nu a postat nimeni aici? Pentru ca pe toti ii doare fix undeva unde ajung deseurile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *