House Parade Festival 2008 – seturi live

Ploiesti, Romania, plaja Bucov, 15 – 17 august 2008. A trecut House Parade 2008. Cei care au fost la eveniment au avut ocazia de a-i vedea live pe Infected Mushroom, Eddie Hallwell, Markus Schulz, Dr. Motte, Tocadisco, Cosmic Gate, Andy Moor, Delirious, Randy Katana, Marusha, Leon Boiler, Joop, Blutonium Boy, Galen Behr, Phynn, Dutch Master, Cliff Coenraad, Siedl Van Riel si Ernesto vs Bastian.

Am ascultat si eu pe internet live de acolo. Mi-a placut. Voi incerca sa postez o parte din live seturile de la House Parade 2008. Urmariti blogul in orele urmatoare. Am deja trei seturi pregatite si cu siguranta ca voi face rost si de altele.

Tineti aproape!…

11 thoughts on “House Parade Festival 2008 – seturi live

  1. frate am fost la house parade si am fost tank omule incearca sa faci rost de delirious set a fost super man mercic

  2. face-ti rost de delirious cu focul de artifici cu distea e super sau combinat perfect astia de la delirious

  3. tracklist pentru setul asta unde gasesc ? 🙂 melodia din intro e Delirious – Reality combinata cu nu stiu ce.. ca am luat originala si e altfel dupa intro 🙂 help.

  4. frate as vrea sa stiu si eu dak aveti un set care incepe cu unu care vorbeste cam 5 min si care spune ceva de genul ca o sa adormi si o sa te cufunzi in vise mai mult mai mult iar cand temina de vb numara de la 10 la 1 si incepe nebunia… cred ca v-am bagat in ceata ms oricum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *