Hotel Moldova – Antenel (foto)

Hotel Moldova este situat in centrul orasului Bacau si cred ca este cea mai inalta cladire din intreaga urbe. Multi dintre cei care emit pe FM in Bacau si-au instalat pe Hotel Moldova antene radio.

Am impresia ca de pe Hotel Moldova emit Kiss FM, Magic FM si Radical FM.
Dupa cum stiti, eu sunt ascultator inrait de Vibe FM, iar cand ies in oras ascult uneori la telefon si la mp3, avand amandoua tuner FM. Cum Vibe FM emite de la turnul de televiziune, iar cum Kiss FM a bagat „viagra” in antena lor, Vibe FM nu prea se prinde la dispozitivele mai slabe in tronsonul Hotel Moldova – Parcul Cancicov.

Jos este o fotogarfie in care vreau sa va arat unde se prinde Vibe FM foarte prost in Bacau, din cauza celor de la Kiss FM, mai bine spus Kitch FM!

Cateva fotografii cu antenele de pe Moldova


13 thoughts on “Hotel Moldova – Antenel (foto)

  1. Trebuie sa te informezi mai bine. Mix fm nu mai exista de vreun an, din moment ce sbs broadcasting a achizitionat licentele din tara, radical fm nu emite de pe moldova, ci rvs(radio vocea sperantei), kiss si magic.

  2. kristofer iti propun un subiect super tare care o sa faca senzatie…te rog ia l in considerare .astept raspuns

    Cere de la cei care viziteaza blogul si nu numai poze cu fenomene ciudate(ufo,chestii ciudate de genul asta..)si pposteaza arhiva pe site.o sa fie senzatie.sunt sigur ca au multi poze de astea

  3. dap, radical fm n-are treaba cu hotel moldova. antena celor de la radical e pe 9 mai, unde e meshul ala mare cu stavarache. io zic sa te lasi de meserie…

  4. iaca de asta nu mai ploua bai kristofer, ca-i bruiat vibe-ul in bacau de kiss sau ca antenele nush cui is pe moldova

  5. Pentru inceput, spune-i lui „ufo” sa trimita o poza cu el si apoi sa o comentam!:)))
    Cred ca va fi „senzatie”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *