Haideti maine la meci!

Maine 25 aprilie 2009 de la ora 11:00, FCM Bacau va intalni pe Ceahlaul Piatra Neamt intr-un meci de fotbal contand pentru etapa a XXVI-a din Liga a II-a. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal Bacau.

Cu toate ca Ceahlaul Piatra Neamt se afla pe primul loc iar FCM Bacau este abia pe a zecea pozitie din clasament, meciul este catalogat ca fiind un derby…al orgoliilor.

Conducerea echipei de sub Pietricica a anuntat ca sustinatorii Ceahlaului vor veni cu mai multe autocare pline cu suporteri care vor incerca sa isi sustina echipa. Daca privim situatia din tabara bacauana, la meciul de maine vor fi prezente ambele galerii (Ultra Boys si Taurii furiosi) care vor incerca sa faca o atmosfera cat mai speciala si cat mai propice pentru ca echipa bacauana sa iasa triumfatoare din acest derby al orgoliilor.

In alta ordine de idei, FCM Bacau vrea sa atace promovarea in sezonul 2009 – 2010. In curand, gazonul de pe Municipal va fi refacut. Cel putin eu sper ca Bacaul sa aiba cat mai repede cu putinta o echipa in Liga 1.

Jos puteti vedea o fotografie a Stadionului Municipal Bacau ce face parte din albumul foto online al orasului Bacau!

Stadionul Municipal Bacau - Panorama 2008

9 thoughts on “Haideti maine la meci!

  1. Merci pentru informatie. O sa merg la meci…echipa trebuie sustinuta de pe acum pentru ca la anul suntem nevoiti sa tragem la promovare.

  2. Hai ceahlaul!! am si eu o intrebare se transmite pe vrun post tv din bacau? si ai vrun link unde poate fi vizionat. ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *