Hai duminica la Stiinta Bacau – UCM Resita!

Poate ca multi nu stiu, dar Stiinta Municipal Dedeman Bacau joaca in Liga Nationala de handbal masculin si dupa 13 etape este pe locul 3.

Duminica, 31 ianuarie 2010, Stiinta Municipal Dedeman Bacau (locul 3) va intalni UCM Resita (locul 2) intr-un meci care se anunta interesant. Partida va incepe la ora 11:00 si se va juca la Sala Sporturilor din Bacau, recent renovata.

Update: Pret intrare: 2 lei

8 thoughts on “Hai duminica la Stiinta Bacau – UCM Resita!

 1. la fete la handbal biletl era d 2 lei !! la baeti stiu ca era gratis !!! dar merita sa da si bani ca sa vezi un asa meci !! atmosfera in tribune si p teren 🙂 LUPTA STIINTA BACAU !!!!

 2. Pretul biletului va fi de 2 lei! Este posibil ca in urmatoarele etape sa creasca!
  A fost intrarea libera, dar FRH a obligat cluburile din Liga Nationala sa puna intrare!
  Poate multi or sa strambe din nas, dar eram singurul club cu intrare libera! Acum doi ani la Medgidia, Baia Mare, Dinamo, … era intrarea 5 lei! La Suceava, fiind si sala mica, mereu era batalie pe bilete!
  Ca sa nu mai vorbim despre abonamente!
  Oricum, la handbal avem ce vedea! Sa treaca aceasta "criza" si poate, in viitorul apropiat nu o sa ne mai deplasam la Buzau sa vedem pe Montpellier, Valladoid, ci poate o sa-i vedem la Bacau!
  Haideti la sala!

 3. 2 lei e o nimica toata pt un meci cu resita…si pt atmosfera care o s-o faca sala plina!cu totii la meci!

 4. Majoretele de la CN ferdinand 1 au dansat pentru a sustine Stiinta bacau.au fost fenomenale toate.Unde as putea sa gasesc un video cu ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *