Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel

Am pus-o pe Urban.ro şi nu voi ezita să v-o arăt şi vouă. Este noua piesă vocal trance a lui Gareth Emery, realizată în colaborare cu Christina Novelli. Nu ştiu dacă putem vorbi despre trance, însă cu siguranţă vorbim despre un viitor hit. Concrete Angel a strâns aproape 500 000 de vizualizări pe YouTube într-o săptămână. Este o performanţă notabilă pentru nişa progressive-trance.

Concrete Angel vine sa completeze suita de piese menite sa ajunga cat mai sus in topurile dance, departandu-se putin de stilul care l-a consacrat pe Gareth Emery, si anume trance-ul. Christina Novelii este un nume nou, insa asta nu inseamna ca nu are sanse sa faca performanta cu Concrete Angel. Data de lansare a piesei este 13 februarie 2012. Label-ul „vinovat” de aceste release este, dupa cum ne asteptam cu totii, Garuda, apartinand lui Gareth Emery.

Via Urban.ro, locul unde scriu zilnic despre muzica electronică.

2 thoughts on “Gareth Emery feat. Christina Novelli – Concrete Angel

  1. Piesa este foarte ok,chiar daca nu este o piesa trance pura.As putea spune ca este o continuare soft pentru sanctuary.Nu are acelasi ritm precum exposure , mansion sau tokyo,dar cu singuranta va fi un hit pe mainstream.

    Astept ziua de maine sa o pot downloada pana nu inchide totul ACTA:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *