Furturile din Flanco-ul din Arena Mall – video

ContraSENS a postat saptamana trecuta un film de pe YouTube ce surprinde in actiune cativa hoti care fura din magazinul Flanco situat in Arena Mall, in data de 8 februarie 2009.

Dupa o saptamana de la data postarii acelui film, iata ca mai apare unul. Filmul care a fost postat ieri pe YouTube este mai vechi, furtul s-a intamplat pe 8 octombrie 2008. Daca nu ma insel, s-a sustras un PlayStation. De remarcat este rezolutia foarte buna a camerei de supraveghere. Apreciez managerii care doteaza magazinele cu camere de luat vederi performante!

Concluzia? Cu sau fara camere, se fura in nestire!

Atentie la secundele 50 – 57!

10 thoughts on “Furturile din Flanco-ul din Arena Mall – video

  1. In ce hal fura :)) dar la iesire si intrare nu sunt detectoare din alea? Degeaba sunt siteme performante ca romanul tot roman e 😉

  2. sunt sisteme , dar ce au furat ei cred k era un play station 3 care nu era impachetat , e acela cu care te poti juca…..in schimb , se vede k-s oameni amarati si nu au ce manca sau sa puna pe masa…..

  3. Nu! Este o banda de hoti profesionsti care au pradat magazine prin toata tara! Si, dupa cum am spus deja, era un proiector. Ce scriu aici stiu sigur si nu sunt deduceri vazand imaginile!

  4. Scurt si la obiect , asa Flanco poate sa faca un nou Slogan : l`ai vazut l`ai luat :)) . ASta e tara in care traim :)) nu stiu de ce ramaneti surprinsi :-j .

  5. acela era un play station la care te puteai juca…m`am jucat si eu..:))pacat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *