Foto: Bucharest Christmas Market 2015

Am o datorie la cei care mă urmăresc în special pentru fotografiile pe care le fac și le public ori aici, ori pe Facebook, ori pe Instagram, și anume o restrânsă galerie foto de la Bucharest Christmas Market, târgul de Crăciun amenajat la kilometrul 0 al României, adică în Piața Universității.

E încă „live” ca să zic așa, dar vă recomand să îl evitați în zilele libere sau de weekend. Oricât de mult mi-ar plăcea atmosfera de sărbătoare, prefer să mă bucur de astfel de locuri când în zonă plutește relaxarea. Eu nu înțeleg de ce la noi lumea se împinge atunci când stă 5 minute la coadă pentru un pahar de punch. Avem mania îmbrâncelilor.

Ce-i drept, târgul de Crăciun din București e cam îngrămădit. L-am vizitat de două ori luna aceasta și am fost pus de agenții de pază să intru pe o poartă și să ies pe cealalta. Adică să ocolesc tot țarcul pentru treaba asta. Exact cum se întâmplă cu mașinile care folosesc parcarea de sub Piața Universității: intrarea și ieșirea se fac pe străzi diferite, total opuse.

Ce-mi place în schimb e că toate căsuțele care găzduiesc comercianți arată la fel, lucru care ar trebui să îi inspire și pe marii organizatori de evenimente din Bacău. Se aude, Teatrul Bacovia? Nu de alta, dar în 2015 ați preluat Zilele Bacăului și a ieșit un festival tare trist.

bucharest christmas market 2015-1

bucharest christmas market 2015-2

bucharest christmas market 2015-4

bucharest christmas market 2015-5

bucharest christmas market 2015-6

bucharest christmas market 2015-7

bucharest christmas market 2015-8

bucharest christmas market 2015-9

bucharest christmas market 2015-10

bucharest christmas market 2015-11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *