Femeile și alegerile locale (scurte)

Mai țineți minte ieșirile, declarațiile și evenimentele dedicate de Alina Gorghiu încurajării cotelor de gen la alegerile din acest an? Se pare că totul a fost o vrăjeală, așa cum am spus încă din luna ianuarie: PNL una spune, alta face.

Drept dovadă, priviți trupa „celor 7 magnifici” pe care PNL îi aruncă în luptă pentru primăriile din București, girată cu mult entuziasm de Alinuța Gorghiu. Asta înseamnă cote de gen în viziunea liderilor PNL? Cum era discursul ălă cu discriminarea femeilor în politică? Gargară, bre!

candidati alegeri locale 2016 pnl bucuresti

Da’ nici cu PSD nu mi-e rușine! Ia să vedem ce zice Gabriela Firea, candidata PSD pentru Primăria București: „Ideea mea de forta este aceea ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati„. În același interviu acordat celor de la Hotnews, produsul politic feminin al lui Voiculescu a insistat pe ideea de mamă, de parcă vrăjeala asta ar mai merge în 2016. Eu zic să o lase mai moale cu ideea de mamă, căci dacă e să ne uităm la performanțele școlare ale copiilor… Mă rog, e treaba lor.

În schimb, mi-a plăcut foarte mult replica venită de la Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sectorului 1. Chiar așa, doamna Firea, „după mai mulți bărbați”? 🙂

Ieri am fost invitată la emisiunea „24 de minute” moderată de Florin Negruțiu, la postul Digi24.

Posted by Clotilde Armand on Thursday, April 7, 2016

3 thoughts on “Femeile și alegerile locale (scurte)

    1. Nimic. Știu că e din Bacău și mi se pare că a cam uitat de unde a plecat. Nu intru în detalii.
      În plus, discursul ei concentrat în mare parte pe familie, mame, copii, bunici etc mă cam lasă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *