Felicitari domnului Stavarache!!!

Vreau sa fiu printre primii care il felicita pe Romeo Stavarache pentru ca a fost reales primar!!! Felicitari!
Are de partea lui intregul Consiliu Local, isi poate promova proiectele, poate duce orasul Bacau pe primele locuri in tara!

Update:

 • Romeo Stavarache: 74,33 %
 • Sergiu Sechelariu: 25,67 %

Felicitari dragi bacauani pentru ca ati votat pentru continuitate!

19 thoughts on “Felicitari domnului Stavarache!!!

 1. Dupa ce l-ai cacat atat si l-ai laudat pe SSeche acum nu mai poti de bucurie??? Eu cred ca totusi esti bolnav…psihic!

 2. Se vede dupa limbaj care sunt sustinatorii lui Seche!
  Bine ca n-a iesit!

  Oricum, nici Stavarache nu-i cu mult mai bun, dar din doua rele e bine ca a iesit cel mai mic!

 3. Bah stavarache vezi ca au aparut tzantzari. Poate nu mai ai bani de avioane care sa stropeasca zona, ca de excursii la micii PNL – isti ai avut sa le dai.

 4. ba voi sunteti bolnavi, 😐 sincer ma bucur ca a iesit Stavarache .. (oricum nu prea am avut ce alege) decat Sechelariu .. ce a facut fratisu ma ? a furat, el si iacobov si tot neamul lor .. auzi daca iesea Sechelariu primar dupa mandat numea o strada dupa numele lui. e intreg la minte ? 😐 plm frasu mai avea putin si schimba numele bacaului .. nu il sustin pe stavarache dar sincer nu era nimica bun de ales.. asa ca taceti, nu este nimica de comentat.

 5. Numele orasului nu avea cum sa il schimbe…pt asta trebuia referendum si cred ca nici tu nici eu si nici celilalti bacauani nu votam asta. De strada…majoritatea in consiliul local o are PNL deci…iar nu. Si pentru oras…intre el care a furat dar a si facut cate ceva si cel de acum care doar a furat orin apropiati bine plasati…(vezi lucrari de mantuiala si bani publici dati pnl-istilor cu duiumul…)
  a nu se interpreta ca sunt sustinator al lui sechelariu…departe de mine…familia lor imi provoaca sila…

 6. esti tu prost… tu crezi ca el nu o avut intentia sa arate prostilor ca face nush ce si proiecte ca sa fie reales ?… Mai vorbi peste 1-2 ani cand ai sa vezi ca face o mare …. in bacau ai sa vezi … nu vb acuma la inceput….

  apropo nu mai fi pupincurist ca nuti sta bn … defapt asa ai fost mereu….

  Si daca te simti sterge Commentu

 7. din cate imi dau seama si-au tras si tiganii internet. stati cu paduchii pe voi dar stiti sa navigati. leprelor!

  p.s.: daca nu va place blog-ul la ce mai intrati? crede-ti ca gasiti id-uri de mess de’ale pirandelor pe aici?

 8. iar cu stavarache…iar o sa dispara si o sa-l vedem doar la alegerile urmatoare ca stim pe cine sa votam. nu inteleg de ce a iesit tot cretinul asta…

 9. Daca iesea luma la vot … nu mai iesea domnul Stavarache … facut primar acum 4 ani de ANTENA 1 …

 10. Stavarache a facut multe pt Bacau si face in continuare…
  Nu va puneti o intrebare…de ce diferenta e asa de mare..totusi dade gandit…daca era 55-45 % mai ziceam..dar 75-25 % totusi nu lasa loc de comentari.
  o zi buna
  si nu il mai criticati atata pe Stavarche..faceti voi..daca tot ziceti cael nu face nimic…fiti voi unprimar mai bun..daca ziceti ca el nu e…si la alegerile urmatoare candidati..daca tot va credeti superiori…

 11. ^^^^
  Sunt total impartial in privinta alegerilor locale, dar recunosc Stavarache era singura optiune serioasa pentru oras.

  In completare, i-mi doresc ca Dnul Stavarache sa inteleaga ca nu este de ajuns ca orasul sa fie un mediu de familie asa cum reiese din afirmatiile cat si din obiectivele sale pentru oras ci sa priveasca orasul ca pe o companie, pentru care trebuie sa conceapa strategii de dezvoltare, sa-l promoveze mai ales ca suntem romani ( dar moldoveni ) si pe nedreptate ne tragem ponoasele de la ceilati conationali.
  Vreau ca Bacaul( municipiul si zona metropolitana ) sa devina un pol de crestere economica si un centru regional divers, dar primarul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se dedice intru totul pentru asta.

  Catre final adaug ca, intotdeauna am crezut ca bacauanii sunt o fire de oameni mai ambitiosi si dinamici, dar avem nevoie de coordonare si initiativa de la nivel administrativ caci oricum am lua-o drumul e foarte anevoios pentru obtinerea de rezultate considerabile.

 12. sunt curios dak isi respecta toate promisiunule , si dak tot esti asa mare , publica si tu articole despre cum se desfasoara lucrarile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *