Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside of You (Cosmic Gate Remix)

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri „The Drums” si „Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remix-uri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: „Rhythm & Drums” (2001), „No More Sleep” (2002), „Earth Mover” (2006) si Sign of the Times (2009).

Ultimul album intitulat „Sign Of The Times” a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si la S2 Records, contine 13 piese din care imi plac nu mai putin de 5 piese. Acestea sunt Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), London Rain, Only Time (feat. Tommy Clint), Body Of Conflict (feat. Denise Rivera) si Open Your Heart (feat. Tiff Lacey).

Cea mai recenta productie a duo-ului Cosmic Gate se regaseste pe una dintre cele mai asteptate compilatii ale anului, A State Of Trance 2009. Melodia Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside of You (Cosmic Gate Remix) a fost inclusa de Armin Van Buuren in albumul ASOT2009 si a intrat recent in Top 20 Radio DEEA. Auditie placuta!

One thought on “Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside of You (Cosmic Gate Remix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *