În acest weekend în Bacău (16-19 iulie 2015)

În cazul în care nu sunteți plecați într-o excursie exotică sau la admitere/examene și nu aveți de gând să vă petreceți acest weekend în casă, la răcoare, sau cu toții la piscină, am realizat pentru voi, ca de obicei, lista cu evenimentele care se desfășoară weekendul acesta în Bacău.

Peisajul cultural (vorba vine) e dominat de Festivalul de Teatru pentru Tineri „ID Fest” 2015, în timp ce serile au un epicentru weekendul acesta: petrecerea la piscină „Summer Waves” de la TNT. Nu zic asta pentru că mixez acolo, ci pentru că este singura petrecere la piscină deschisă publicului băcăuan în acest sfârșit de săptămână. Ar mai fi cea de duminică de la ID Fest, dar acolo (parcă la Principe) se intră pe bază de ecuson.

Sper să nu fi omis vreun  eveniment. Dacă da, strigați-mă și completez fără nicio grijă. 🙂

Joi, 16 iulie 2015:

public id fest teatrul bacovia centru bacau

Vineri, 17 iulie 2015:

Sâmbătă, 18 iulie 2015:

centru bacau magazine

Duminică, 19 iulie:

Evenimentul sfârșitului de săptămână: ID Fest 2015

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

One thought on “În acest weekend în Bacău (16-19 iulie 2015)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *