Mențiune la „Emoția orașului”

Știți ce spunea Machiavelli? Că secretul succesului constă în a vrea să câştigi şi a şti să pierzi. Cam ăsta-i gândul cu care am plecat vineri, 28 martie 2014, de la SNSPA, unde am participat la jurizarea și premierea concursului de fotografie „Emoția orașului”, organizat de la Liga Studenților CAMP.

Am obținut cu „Dialoguri reci” o umilă mențiune și remarci de genul „dar tu aveai fotografii mai frumoase care să se plieze pe tema asta”. Și ce? Mie poza asta chiar îmi exprimă ceva și n-am înscris-o în concurs cu gândul de a mă îmbogăți cu nu știu ce aparatură foto, ci ca fotografia mea să ajungă în fața a cât mai mulți oameni.

Chiar dacă cei de la Liga Studenților CAMP au atras sprijinul unor sponsori ca Photosetup, Samsung, Digital Advertising sau al unor fotografi precum Aurel Rapa, Cristian Preda sau Răzvan Dunăreanu, în concurs au fost înscrise numai 15 fotografii. Nu cred în inexistența studenților pasionați de fotografie în București, așa că aș lăsa numărul mic de participanți în seama promovării precare a concursului.

Fac lucruri faine cei de la Liga Studenților CAMP. Le urez mult succes și totodată să fie mai vizibili… pentru că au cu ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *