Am luat mentiune

Si nu mi-e rusine sa o spun, asta ca sa inchid gura celor care ma injura prin comentarii pe care evident ca nu le voi aproba. Traiasca-mi haterii! Asadar, explorIT – editia a II-a s-a incheiat. Voi reveni cu multe fotografii de la desfasurarea concursului si de la fugareala prin oras de vineri despre care am vorbit pe Twitter, numai ca in orele urmatoare sau maine.

Si da, fotografia este cea cu care am ilustrat articolul in care am vorbit despre locul in care este bine sa ne tiparim fotografiile in Bacau. Apropo de asta, intre timp am auzit de unul si mai bun: Foto Marandici, pe strada Razboieni. Toata lumea il recomanda.

10 thoughts on “Am luat mentiune

  1. pai inseamna ca dreptul la opinie este privat pentru tine ! nu am inteles??? trebuie sa ai comentarii in care sa te laude lumea !!!!!???????? nu este corect ! trebuie sa accepti si criticile ! ne aducem aminte de regimu trecut in care la televizor erau date doar faptele marete ale ilustrului secretar general al partidului comunist, general al fortelor armate terestre navale si marine, seful statului , dictatorul suprem Nicolae Ceausescu

  2. mai cristi..hmm…n-au dc sa te injure…sa incerce altu’…ca tn…si apoi mai vb…eu ma bucur bv tie >:D<data viitoare vreau premiul 1 de la tn caci stiu ca esti bun;) bafta in continuare:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *