Dusterul de imagine al lui Basescu

In Romania, si nu numai, politica se bazeaza pe multa ipocrizie. Stim cu totii asta. Am sa va dau doua exemple apropiate, de la cel mai inalt nivel.

Primul este evident. Basescu merge cu Loganul. O face pentru imagine, nu ca ii place Loganul. Spune ca ii place pentru ca este ipocrit. Daca ii spui unui neamt ca presedintele Romaniei merge cu o Dacie si ca este escortat de 3 BMW-uri de la SPP, se cruceste si intreaba daca presedintele e normal la cap.

Al doilea exemplu este la fel de evident pentru toata lumea, dar proaspat. E cu noul Duster, domnle’. Basescu va lasa Loganul SPP-ului pentru Dacia Duster, masina pe care, vezi Doamne, o cumpara. Va fi a familiei sale. Eu zic ca Dacia i-a propus presedintelui sa ii dea moca nu un Duster, ci 10. Dar, vedeti voi, la cel mai inalt nivel ipocrizia poate atinge cele mai inalte cote. Basescu a tinut nu doar sa mearga cu Dusteru’, ci sa il si cumpere.

9 thoughts on “Dusterul de imagine al lui Basescu

 1. Problema nu este ca si-a luat duster sau ca a avut un logan, ca doar trebuiesc promovate produsele romanesti cum saşii isi promoveaza masinile lor. Dacia e o masina OK de cand i-a preluat Renault, dar Basescu e cea mai mare dezamagire de dupa '89.

 2. Ma intreb de ce nu si-a luat un Duster portocaliu? (Pd-l) peste tot toti afirma"Dacia Duster ROSIE"

 3. Mi s-a facut o scarba cand am vazut videou la tv cu exact momentu' in care lua base masina, ceva maxim. Legat de "Basescu va lasa Loganul SPP-ului " si aia de la spp, daca n-o dau la casat sa faca si ei un ban, o sa i-o dea femeii de serviciu sa faca ture in juru' cladirii, ca se fac de ras cu gluma aia de masina.
  Legat de Duster, daca n-ar fi abordat modelu' logan (adica dam la fraieri o masina cu un pret foarte mic, dar echipata cu zero orice) ar fi mers cat de cat. Asa, cand varianta full option ajunge la 15k jumate de coco, pai ii cam iei la misto pe gigeii de la dacia/renault si iti iei un land rover defender sau range rover, la care nu stai cu inima stransa ca o sa cedeze prematur.

 4. Pentu Alex,
  Nu, nu va crapa prematur cum spui tu, cred ca esti un frustrat! DUSTER-ul este un Vh super, spun acestea dupa un rulaj de peste 150K de KM! pe diferite nivele de echipare, DUSTER-ul este super!!!

 5. Duceti-va la Dacia, comandati un Duster rosu, ei va vor zice ca nu se poate nici macar pe comanda (doar pt. tiran au facut exceptie), apoi dati putin pe la judecatorie cu o actiune si obtineti ceva bani.

 6. @Kristofer
  Cred că greșești! În toată lumea promovarea produselor autohtone se face chiar și cu ajutorul președintelui. Și e bine că o face! Că nu-i place cu adevărat este altă problemă. Nici lui Sarkozy nu-i place să meargă cu un Peugeot, dar o face!
  @Alex
  Eu am avut una din acele mașini pe care tu le ridici în slăvi și a crăpat complet la 30000 de km. Am fost cu ei în proces și au făcut reparație în garanție cu un deviz intern de cca 30000 de mărci (15000 de euro). Așa că până nu conduci una, nu vorbi!

  Poate vom învăța și noi românii să citim, să experimentăm înainte de a vorbi ca proasta-n târg! Nu! Nu ne pricepem la toate, chiar dacă citim două reviste auto și ne uităm la Top Gear!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *