Foto: Dragoș Benea la Semimaratonul Internațional din București

Astăzi, în București, a avut loc Bucharest International Half Marathon 2014, eveniment la care au participat aproximativ 10.000 de oameni. Nu le am eu cu alergatul (mai mult cu bicicleta), dar, încurajat de vremea frumoasă, de cele două elicoptere care survolau zona și de prezența numeroasă anunțată, am fost și eu la Unirii ca să fac fotografii.

Concursul a avut probe precum cursa copiilor, cursa populară (2,9 km), ștefata Vodafone, VW Individual și, cea mai importantă, cursa de semimaraton (21 de kilometri). La un moment dat, am văzut de la distanță o figură cunoscută. Am pus obiectivul la ochi și am avut, cum s-ar spune în armată, „visual”. Era Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, alergând la proba de semimaraton. Paparazzo, nu alta!

dragos benea semimaraton bucuresti-2

Rezultatele spun că a parcurs cei 21 de kilometri într-o oră și 35 de minute și, din câte am văzut, sper să nu mă înșel, se situa în primul sfert al plutonului. Nu știu când apare clasamentul, dar tare sunt curios pe ce loc a ieșit din cei 2.300 de alergători.

Nu este o surpriză prezența lui Dragoș Benea la Semimaratonul Internațional din București. Moeciu, Transfăgărășan, Piatra Craiului sunt doar câteva dintre locurile în care „sportivul președinte” a alergat în ultimii ani. Simplul fapt că termină aceste curse merită menționat, zic eu. De clasarea pe pozițiile fruntașe nici nu mai spun.

Hai cu pozele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *