Dj Andi – No Coke (Original Mix)

Dj Andi este fara dar si poate un pretendent la titlul de cel mai bun dj din Romania al anului 2008. Are foarte multe remixuri si productii ina cest an 2008, a lansat deja „Fire” si urmeaza ca in toamna anului 2008 sa lanseze un alt nou single, probabil insotit si de un album.

Dj Andi a fost unul dintre djii care au mixat la Liberty Parade 2008. Pentru acest mare eveniment a creat o piesa: No Coke. Mesajul este descifrabil inca de la citirea titlului: fara droguri! Din pacate la Liberty Parade 2008 a reusit sa redea doar 2 minute din melodie.

El a pus-o pentru prima oara pe data de 4 iulie la Request 629 Party la Bacau. De atunci, a mai pus-o de vreo doua ori la Request 629 dupa care la Liberty Parade.
Astazi, v-o ofer spre auditie. Nu oarecum ci full, (original mix) si la 320 kbps (calitatea maxima)!
Auditie placuta, piesa e dementiala!

14 thoughts on “Dj Andi – No Coke (Original Mix)

  1. Eu nu l-am prins pe andi mixand:(.. Inca lucram la ora aia. Prea frumos a fost. Puteai veni şi tu. Paznicii aia la poartă controlau mai mult de obiecte şi nu buletinele. Eu nu am mai stat la coadă ci am sărit gardul:)

  2. kristofer , poti sa -mi spui si mie de unde pot lua melodia lui Dj Andi – Freestyler … am cautat-o peste tot dar , degeaba….multumesc mult

  3. Vad ca inca nu este playlist-ul lui Andi de la Liberty pus inca, poate cineva sa-mi spuna cum se numeste ultima melodie din mixul lui? (ultimele 6 min) ms

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *