Dj Andi feat. Stella – Colours Of The Rainbow (Vibe FM Radio Edit)

Astazi va ofer in premiera noul single marca Dj Andi feat. Stella – Colours Of The Rainbow! Dj Andi este fara dar si poate unul dintre cei mai buni dji din Romania. S-a remarcat ca dj dar si ca producator cu productii ca „4 The 1st Time (feat. Aida)”, „Slow Down (feat. Stella)” si Fire (feat. Stella).

Se zvoneste ca Andi va face un clip la „Colours Of The Rainbow” si ca va scoate un nou album. Deocamdata stim cert ca Dj Andi este dj-ul care de luni pana vineri de la 18:00 la 21:00 mixeaza live in cadrul emisiunii Request 629 de la Vibe FM, cea mai tare emisiune de profil din audiovizualul romanesc.

Colours Of The Rainbow” a fost astazi introdusa in playlist-ul Vibe FM si are o versiune speciala pentru radio Vibe FM. Cum melodia nu se gaseste nicaieri, eu va ofer astazi spre auditie varianta (Vibe FM Radio Edit)! Melodia este dance si are sanse sa se faca remarcata in clasamentele autohtone si nu numai! Auditie placuta!

Este posibil ca pe viitor sa fac un update si sa pun varianta originala sau alte remixuri la aceasta piesa!

27 thoughts on “Dj Andi feat. Stella – Colours Of The Rainbow (Vibe FM Radio Edit)

 1. tot ascult cateva piese si rog cine stie sa ma ajute.Detaliile sunt minime,dar ma bazez pe voi 🙂

  1. angel in my sholder and a devil in my head…(vocal)
  2…..we’ll be togheter under the sun
  3.Never gonna lose your own way,,,your own way…(canta un tip)
  4.every breathe you take….and every step you make.

  :-O

 2. 1.Kaskade feat. Tamra Keenan – Angel On My Shoulder (EDX's Belo Horizonte At Night Remix Radio Edit)

  2.Morris – Till The Morning Light (Play & Win Remix)

  3.First State feat. Elliot Johns – Your Own Way (Original Mix) sau (First State's Pounding Club Mix)

  4.DJ Rivero aka Alberto Garcia – Forever (R-Da Radio Edit)

 3. cu exceptia primei piese,celelalte erau in playlist,dar nu aveau gura sa strige.Merci mult.

 4. rog pe cineva sa ma ajute am auzit o mel pe vibe suna cam asa :
  „and i still see your face but your in a diferent place i`m away from you and your the one to blame ” . si se repeta destul de des away from you .

 5. dar asta :
  sometimes i find myself all alone listening to our song … i`m so confused how did i hurt you if i loved you so much i`m here all alone waiting – i wish you were here – (repetat si e e voce de barbat care mai mult vorbeste nu prea se numeste cantat 🙂 )

 6. hmm…se putea mai bine.mai kristofer vrem radio deea inapoi asa cum era inainte, cu toata echipa,cu tot ce faceau ei,aveau o muzica minunata,promovau numai piese bune,stiu k stateam si noaptea si ascultam si tot nu ma saturam!ne e dor d radio deea,nu exista post mai bun d muzica k el!

 7. raspunsul meu e acelasi prietene …
  oricum imi place blogul tau si varianta mea de mel nu era vibe fm :)) deci sry de comment dar ma rog oricum am facut mai tarziu rost si de asta… nu e prea mare diferenta … apropo ce zici de melodiat Play & Win – London's Rain

 8. este o melodia care seamana f mult cu Djuma Soundsystem – Les Djinns (Trentemoeller Remix) ma refer la acordurile acelea ale instrumentului ( n`am idee ce instrument e ) si are ritm nitel mai accelerat . stie cineva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *